Konut

Bodrum Mila's Daphne Peninsula görücüye çıktı!

MYC Partners; Mila's Daphne Peninsula adını taşıyan yerleşim projesi ile Bodrum'a Avrupa Birliği'nden Tasarım ödüllü, prestijli bir proje yatırımı yaptı. 81 bin metrekare alan üzerinde kurulan projede 72 daire yer alıyor.

MYC Partners; Mila’s Daphne Peninsula adını taşıyan yerleşim projesi ile Bodrum’a Avrupa Birliği’n den Tasarım ödüllü, prestijli bir proje yatırımı yaptı. İstanbul Ataşehir’de hayata geçirdiği World Wide Business Center ve Kızıltoprak Ethica Hastanesi inşaatları ile sektörün güçlü kurumları arasında yer alan MYC Partners, Luxury Hotel ve Lüks konutlardan oluşan yeni projesi ile Bodrum’un en iddialı yatırımcısı oldu. Henüz satışa çıkmadan Avrupa Birliği’nin en önemli ödüllerinden kabul edilen  A’Design Awards’da, “Gümüş Ödülün” sahibi olan projede, hepsi kesintisiz deniz manzarasına sahip 72 konut yer alıyor. Mila’s Daphne Peninsula’da doğallık ön planda tutulurken, hepsi deniz manzaralı Pratik Golf Sahası, Spor Tesisleri, Çocuk Oyun Alanları, Yüzme Havuzları, Fitness Center, Restoran, Kafe ve Bar gibi zengin sosyal olanaklar mevcut. Tamamen özgün ve benzersiz bir mimari anlayışla tasarlanan Bodrum Mila’s Daphne Peninsula yatırımını Prestijli kılan bir çok özelliğinin yanı sıra, Vitality Luxury Hotel yatırımı; projede ev sahibi olacak olanlara Residance hizmeti verecek.


Yerli ve yabancı binlerce insanın hayallerini süsleyen Bodrum, yeşil ve mavinin buluştuğu noktada Avrupa Birliği’n den Tasarım ödüllü, prestijli bir projeye kavuşuyor. MYC Partners’ın Mila’s Daphne Peninsula adını taşıyan yerleşim projesi, tamamen özgün, tüm Yaşam alanlarında kesintisiz deniz manzarası sunan ve çevre dostu bir proje olarak hayata geçirildi. Bodrum’un en prestijli Projesi olarak konumlanan ve toplam 81 bin metrekare alan üzerinde kurulan Mila’s Daphne Peninsula’da lüks konutlar, Luxury otel, Pratik golf sahası gibi donatılar bulunuyor. Projenin 41 bin metrekaresi konut alanı için ayrılırken, 18 konut bloğunda hepsi de kesintisiz deniz manzarasına sahip toplam 72 daire yer alıyor. Avrupa Birliği’nin en önemli tasarım ödüllerinden kabul edilen ‘A’Design Awards’da ‘Gümüş Ödül’ün sahibi olan proje Mayıs 2017’de tüm birimleriyle tamamlanmış olacak.


www.vitalityluxuryhotel.com.tr ve www.milasdaphne.com.tr web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.