02 / 05 / 2024

Bodrum Saklı Bahçe Evleri'nde 150 bin TL'ye!

Bodrum Saklı Bahçe Evleri'nde 150 bin TL'ye!

Turizmin başkenti Bodrum, hem tatilciler hem de yatırım yapmak isteyenler için cazibe merkezi durumunda...



Göltürkbükü ise Bodrum'un doğal güzelliği, mandalina bahçeleri ve nefis deniziyle en çok tercih edilen koylarından biri. Her yıl adeta ünlü akınına uğrayan koy, bu nedenle de çok popüler. Bu cennet koyda gerçekleştirilen Saklı Bahçe Evleri projesi ise 150 bin TL'den başlayan cazip fiyatlarla, Bodrum'da ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Mandalina, portakal ve limon ağaçlarının arasında konumlanan konutlar, adeta ağaçların arasında saklanıyor, dinginlik, huzur ve mutluluk vaat ediyor.  Proje adını da bu görüntüden alıyor zaten; "Saklı Bahçe Evleri". Proje gerçekleştirilirken o lezzetiyle ünlü Bodrum mandalinalarına, portakal ve limon ağaçlarına hiç zarar verilmemesine büyük özen gösterilmiş.

10 dönüm arazi üzerine kurulan projede 300 civarında ağaç yer alıyor. Yani mandalinayı, portakalı ve limonu bahçenizden koparıp, afiyetle yiyeceksiniz. Projede iki katlı 9 blok yer alıyor. 85 metrekarelik dört dairenin oluşturduğu her bir blok için 1 dönüm arazi ayrılmış durumda. 2 oda bir salondan oluşan daireler, oldukça geniş birer de terasa sahip.

Ayrıca projede bir de 170 metrekare, 4 oda, büyük bir salon ve oldukça geniş bir mutfaktan oluşan bir konak yer alıyor. Dubleks olan konağın, 30 civarında meyve ağacının yer aldığı kendine özel bir de bahçesi var. Kalabalık aileler için planlanan konağın, iki katta da geniş birer terası bulunuyor.

Her tür konforun düşünüldüğü Saklı Bahçe Evleri denize 300 metre mesafede ve oldukça büyük bir havuzu mevcut. Otoparkı ve güvenliği bulunan sitede, ayrıca bahçelerin bakımı da profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

Ayrıntılı bilgi için:
Tel: 0532 296 64 89


Geri Dön