Kent Haberleri

Bodrum ve Marmaris esnafı 'fahiş fiyat algısından' rahatsız! Esnaf haklı mı yoksa gerçekten fahiş fiyat var mı?

Muğla'nın en çok tercih edilen gözde turizm merkezleri Bodrum ve Marmaris'te esnaf sosyal medyada yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını savunurken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci vatandaşa sordu. İşte gelen yorumlar...

Muğla'nın gözde turizm merkezleri olan Bodrum ve Muğla'daki fahiş fiyatlar sosyal medyanın diline düştü. Fiyatların çok yüksek olmasından yakınan vatandaşlar, tepkilerini sosyal medyadan gösterirken,  Bodrum ve Marmaris'teki esnafı bu paylaşımların gerçeği yansıtmadığını savundu.

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci konuyla ilgili sosyal medya hesabı X'ten paylaşım yaptı. Kireçci, Bodrum ve Marmaris esnafının fahiş fiyat alsından rahatsız olduğunu ve bu fiyatların gerçeği yansıtmadığını söylediklerini dile getirerek, vatandaşların yorumuna sundu.

Peki vatandaş konuyla ilgili ne söyledi? Bodrum'daki esnaf haklı mı, yoksa gerçekten fahiş fiyatl var mı? İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1
Bodrum ve Marmaris esnafı "fahiş fiyat algısından" rahatsız

Muğla'nın gözde turizm merkezleri Bodrum ve Marmaris'te esnaf, turizm merkezlerindeki fiyatlarla ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığını savundu.

Yorumu: ???

Almanya, ABD, İsveç ve İngiltere'de kira düzenlemeleri nasıl? 

Tebernüş Kireçci: Yabancıya vatandaşlık karşılığı konut satışı yasaklanmalı!

Tebernüş Kireçci konut fiyat endeksini değerlendirdi! Maliyetlerdeki artış fiyatlardan çok fazla!