02 / 05 / 2024

BodrumBodrumda 610 bin Euro'ya villa! Örnek dairesi hazır!

BodrumBodrumda 610 bin Euro'ya villa! Örnek dairesi hazır!

Bilgili Holding tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen BodrumBodrumda alanları 240 metrekare ile 290 metrekare arasında olan B, C ve D tipi villaların fiyatları 610 bin Euro ile 770 bin Euro arasında değişiyor



Bodrum Yalıkavakta inşa edilen BodrumBodrumda alanları 240 metrekare ile 290 metrekare arasında olan B, C ve D tipi villaların fiyatları 610 bin Euro ile 770 bin Euro arasında değişiyor.

Bilgili Holding projesi olarak hayat bulan BodrumBodrumda villaların yanı sıra E tipi dairelerde yer alıyor. 152 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları ise 310 bin Eurodan başlıyor.

BodrumBodrum için belirlenen ödeme planına göre; tutarın yüzde 30luk kısmı peşinat olarak ödeniyor. Kalan yüzde 70lik bakiye için 12 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor.

Toplam 80 birimin mevcut olduğu BodrumBodrumda 12 daire ile 68 villa yer alıyor. B tipi 16 villa, C tipi 40 dubleks villa,  D tip 12 dubleks villa ile E tipi 12 dubleks villa bulunuyor.

26 bin metrekare arazi alanı üzerinde yükselen BodrumBodrum, Arif Özden, Sinan İzgi ve Tanju Özelgin gibi usta mimarların imzasını taşıyor

Örnek dairesi hazır durumda olan BodrumBodrumun, B, C ve D tiplerinin bahçeleri, terasları, balkonları, verandaları ve özel havuzları bulunuyor. Çatı terasının yanı sıra 2 odalı daire seçenekleri bulunan 12 adet 152 metrekarelik E tipi teraslı daireler muhteşem bir tatil için ideal olmakla birlikte Yalıkavak Tilkicik koyunun muhteşem manzarasını en iyi şekilde sunuyor.

BodrumBodrum, bu muhteşem deniz manzarasına açılan ahşap kaplamalı verandaları, 200 metre uzunluğunda özel, temiz ve sakin plajı, tekneler için özel iskelesi, yüzme havuzları, yüzen güneşlenme ve dinlenme alanları, cafe-restaurant ve fitness salonunun yanı sıra evlere ulaşımı sağlayan, yeraltından geçerek kapalı otoparka bağlanan özel araç yoluyla birlikte kapalı misafir otoparkı sunarak, Bodrumun tüm güzelliklerini hiç yaşamadığınız bir fark ile sunuyor. 12 ay boyunca kullanıma hazır olacak evlere, 24 saat teknik servis, housekeeping ve catering servisi sunan BodrumBodrum, yaşadığınız her mevsimi sizin için unutulmaz kılıyor.

0 212 381 22 22

www.bodrumbodrum.com.tr


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön