Genel

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Son dakika haberi... Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri feci kaza sonrasında hayatlarını kaybetti. Çiftçin kızları Mina ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. 

İşte sıcak gelişmenin detayları...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece meydana gelen kazada, denizin ortasındaki kayalığa çarpan sürat teknesindeki Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala ile eşi Evrim Pala yaşamını yitirdi, 12 yaşındaki kızı Mina yaralı kurtuldu.

Sözcü gazetesinin haberine göre; feci kaza Bodrum'un Torba Mahallesi'ndeki Zeytinlikuyu Koyu'nda saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası 52 yaşındaki Ünal Pala'nın kullandığı 12 metrelik sürat teknesi Ünal Pala deniz kıyısından 70 metre uzaklıkta suyun ortasındaki küçük kaya parçalığını fark etmeyerek çarptı.

PALA ÇİFTİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Şiddetli çarpmanın etkisiyle parçalanan teknede bulunan Uzaltaş Şirketler Grubu sahibi Ünal Pala ve eşi Evrim Pala olay yerinde hayatını kaybetti. Kazazedelerin yardımına bölgede bulunan turistik 5 yıldızlı otellerin su sporları çalışanları koştu.

Kazadan sonra kayalığın üzerine düşen 12 yaşındaki Mina Pala ise kaza yerine yardıma giden insanlar tarafından kurtarılarak önce karaya ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Feci akzadan yaralı kurtulan Mina Pala'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Pala ailesinin turizmci yakın arkadaşı Geylan Dursunoğlu kazayla ilgili yaptığı açıklamada “Ünal Pala ve değerli eşi Evrim Pala'yı elim bir kaz sonrasında kaybetmenin çok büyük bir acısı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Şu anda hastanedeyiz, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ünal bey ve eşini böyle bir talihsiz kazada kaybetmek hepimiz için şoke edici bir olay oldu. Korkunç acısını yaşıyoruz. Ailein kızı Mina kazayı hafif sıyrıklarla atlattı” diye konuştu.

Olayın ardından Borum Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı; sahil güvenlik, polis olay bölgesinde inceleme yaptı.

 

Hububat sektöründen yılın ilk yarısında 5,44 milyar dolarlık ihracat: İşte en çok mal sattığımız ülkeler

Üniversite öğrencisinin öğrenim kredisine akıl almaz zam: İstenen para 'yok artık' dedirtti

Otomobil piyasasında bir efsanenin sonu geldi! Dizel araba satışları düşüyor elektrikli oto satışları artıyor

Memura ek zamlı maaşlarda sürpriz gelişme! En düşük memur maaşı 9 bini aşacaktı

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Mc Donalds'ın dahiyane iş modeli nedir Mc Donalds milyarlarca doları nasıl kazanıyor?

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki'den son uyarı: Bu sefer 2008'deki krizden daha kötü olacak

Türkiye de zincirleme krize girecek ülkeler listesine girdi! Tehlike git gide yaklaşıyor

Küresel piyasada ayçiçek yağı şeker ve hububat fiyatları düştü

Konut krizinde dehşete düşüren rapor açıklandı: Kiralık konut fiyatlarındaki artış dudak uçuklattı

Karadeniz'de bulunan doğal gaz taşıma çalışmalarında yeni safha