27 / 04 / 2024

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.



Son yıllarda insanların yeşile ve doğaya duyduğu özlem, hayatın her alanında olduğu gibi gayrimenkulde de kendisini gösteriyor. Büyük şehirlerin stresinden; insan ve yapı yoğunluğundan bunalanlar soluğu yeșilin ve mavinin hüküm sürdüğü yerlerde alırken, Bodrum da artık bir tatil bölgesinden ziyade yaşamın 12 ay sürdüğü bir 'huzur yarımadası' olarak öne çıkıyor. 

Bodrum u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; The Luxury of Freedom konseptiyle yeni bir lüks anlayışı sunan ve 32 dönüm üzerine kurulu Swissôtel Residences Bodrum Hill, her biri farklı bir mimari yaklaşım ve büyüklüklerde tasarlanan flat daire, dubleks ve tripleks villa alternatifleri ile her bir yaşam tarzını özgür ama bütünsel bir mekan anlayışı ile kucaklıyor. Tarihi Bodrum Kalesi'ne karşi konumlanmış proje, bir yandan doğa ve yeşilin içinde bir yaşam alanı sunarken, bir yandan da şehir merkezindeki konumuyla Bodrum'u 12 ay yaşamak isteyenlere kişiye özel bir deneyim vadediyor. Swissôtel ayrıcalıklarını bünyesinde barındıran ve Çağdaş Holding grup şirketlerince, en üstün inşaat kalitesi ile inşa edilen proje Bodrum'un en büyük wellness ve spa kompleksinin yanı sıra otel bölümünde yer alan balo salonu, sergi salonları, iş merkezleri ve restaurantları ile iş ve sosyal amaçlı buluşmaların da yeni merkezi olacak.

https://www.cagdasinsaat.com/

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!


Geri Dön