26 / 06 / 2024

Bodrum'un nüfusu 900 bini geçti! 

Bodrum'un nüfusu 900 bini geçti! 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı nedeni ile nüfus artışı yaşandığı kaydedildi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ilçede özellikle su kaynakları konusunda yetersizlik yaşandığı kaydedildi. Bu kapsamda da Mandalinci belediye ekiplerinin 24 saat çalıştığını ifade etti.



Kurban Bayramı nedeni ile 9 günlük tatil için Bodrum'u tercih eden yurttaşlar kara yolunun yanı sıra sahillerde de yoğunluğa neden oluyor. İlçeye gelen tatilciler Kumbahçe Mahallesi başta olmak üzere, Paşatarlası, Gümbet, Ortakent, Yahşi ve Torba sahillerinde denizin ve güneşin keyfini çıkarıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, gazetecilere, Kurban Bayramı tatilinde Bodrum'un nüfusunun 900 binin üzerine çıktığını söyleyerek  Bodrum'un normal nüfusu ise 200 bin civarında olduğunu kaydetti.

cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre; Bayram süresince ve bundan sonraki dönemlerde Bodrum'da bir milyonu aşan nüfusa hizmet vereceklerini belirten Mandalinci, "Kurban Bayram süresince vatandaşlarımızın en etkin şekilde belediye hizmetlerinden faydalanması için ekiplerimiz sahada 24 saat aktif çalışmalar yürütüyor." dedi.

Mandalinci, su kaynaklarında yetersizlik yaşandığını, Muğla Büyükşehir Belediyesiyle su sorununun çözülmesi için bütün adımları attıklarını ifade etti.

Bodrum un nüfusu 900 bini geçti! 

Bodrum'daki lüks villanın fiyatı tam 65 milyon TL düşürüldü! 

Büyükşehirler başta olacak şekilde pek çok şehirde konut fiyatlarının artış hızı enflasyonun gerisinde kaldı ve konut fiyatları reel olarak düşüş gösterdi. BETAM tarafından açıklanan resmi verilere göre, ortalama satılık metrekare fiyatları İstanbul'da 39 bin Türk Lirası iken, başkent Ankara'da 21 bin Türk Lirası, İzmir'de 32 bin Türk Lirası seviyelerinde bulunuyor.

Konut fiyatlarında yaşanan düşüş son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı https://x.com/akselmelkonyan üzerinden Bodrum’da lüks bir bölgede yer alan villanın fiyatının 65 milyon TL düşürüldüğünü açıkladı. 

Bodrumlular, Limak'ın Bodrum Kızılağaç'taki otel projesi için dava açmaya hazırlanıyor!

Konut fiyatlarındaki gerileme sürüyor! Bodrum'daki lüks villanın fiyatı tam 65 milyon TL düşürüldü! 

Bodrum ve İnegöl'de kiralık iş yeri, market, dükkan, depo ve çay ocağı!


Geri Dön