28 / 07 / 2024

Boğaza nazır Sarıyer Konakları teslime hazır!

Boğaza nazır Sarıyer Konakları teslime hazır!

Sarıyer'de 8 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 10 blokta 40 dubleks konuttan oluşan Sarıyer Konakları'nın satışı, projenin inşaatı tamamlandıktan sonra başladı!


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Beyazlar İnşaat'ın Sarıyer'de 8 bin 500 metrekare arazi üzerine inşa ettiği 10 bloktan oluşan Sarıyer Konakları'nda 40 adet lüks dubleks daire yer alıyor. Bütün blokların Boğaz manzarasına sahip olduğu akıllı projede, anneler havuza inmeden güvenlik kameraları aracılığıyla çocuğuklarını evlerden takip edebiliyor. Beyazlar İnşaat'ın sahibi Salim Beyaz, "Lüks ve rahat yaşamayı seven, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden biraz uzaklaşmak isteyen insanlara mükemmel bir cennet sunma iddiasındayız" diye konuşuyor.

Sarıyer'de 8 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 10 blokta 40 dubleks konuttan oluşan Sarıyer Konakları'nın satışı, projenin inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. 'Lüks' kavramının altını çizen projede bütün blokların Boğaz manzarasına sahip. Annelere havuza inmeden güvenlik kameraları aracılığıyla çocuğuklarını evlerden takip edebilme imkanı sunan proje, doğal yaşamın içinde rahat ulaşımı ve mimari estetiği konfor ile birleştirmeyi vadediyor. Beyazlar İnşaat'ın sahibi Salim Beyaz, Sarıyer Konakları'yla ilgili sorularımızı yanıtladı.

 Sarıyer Konakları projesini anlatır mısınız?

Sarıyer Konakları 8 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde 10 bloktan oluşan bir site. 20 adet bahçe dubleksi ve 20 adet çatı dubleksi olmak üzere toplamda 40 adet dubleks dairemiz bulunuyor. Tamamen lüks bir proje. 3 bin metrekaresi bina oturum alanları ve 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan ve sosyal alanla donatılıyor. 10 blokluk alanda yüzme havuzu, kapalı otopark bulunuyor ve doğaya uyumlu bitki örtüsüyle kaplandı. Blok yükseklikleri 3 kat ve çatı arası piyesi olarak imar edildi.

Ne zaman başladınız? Şu anda proje ne aşamada? Bitiş tarihi nedir? 

2007 yılının son aylarında başlanan projemiz 2009 yılının ağustos ayında teslim edilecek. Şu anda bahçe ve peyzaj bölümleri dizayn ediliyor. Projemiz teslime hazır durumda.

Konutların özellikleri nedir? 

En öncelikli özelliği tamamen lüks yapılmış olmalarıdır. Ayrıca şu an çok yaygın olan akıllı sisteme göre de yapıldı. Örneğin havuzda oynayan çocuğunun güvenliğinden emin olmak isteyen bir anne havuza inmeden güvenlik kameraları aracılığı ile çocuğunu takip edebilecek. Üstelik lüks ve rahat yaşamayı seven, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden biraz uzaklaşmak isteyen insanlara mükemmel bir cennet sunma iddiasındayız. Projemizin en belirgin özelliği bütün bloklardan muhteşem Boğaz manzarasının oluşu ve şehir merkezinde, doğal yaşamın içinde ulaşımı rahat ve mimari estetiğin konfor ile birleşmesi.

Konutların büyüklükleri nedir? Kaç çeşit konut var? 

Kullanışlı geniş ferah dubleks dairelerimizde bahçe dubleksi ve çatı dubleksleri olmak üzere 2 çeşit konut var. Bahçe dubleksleri 200 metrekare ile 220 metrekare arasında, çatı dubleksleri 240 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Satışlara ne zaman başladınız? Yüzde kaçı satıldı? İlgi nasıl? 

İnşaat projemizi öncelikle tamamlandıktan sonra satışa sunulmasını uygun gördük. Günümüzde bitmiş projeler tercih ediliyor. Bu nedenle inşaat yeni bittiği için satışlarımıza yeni başladık. İlgi oldukça yoğun gelenler mutlu bir şekilde ayrılıyor.

Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Doğası ve konumu ile sosyal ve ortak alanlara her ne kadar ihtiyaç olmamasına rağmen bizler daire sakinlerinin bir aile ortamında yaşayabilmeleri için ortak alanlar olarak havuz, yürüyüş yolu ve geniş yeşil alanlara da yer verdik.

 Kimlere yönelik bir proje bu? Gelir durumu açısından...                    

Daha çok gelir düzeyi biraz yüksek olan sınıfa hitap eden bir proje.

30 yılda binden fazla konut üretti

 Beyazlar İnşaat'la da ilgili bilgi verir misiniz?

30 yıllık inşaat deneyimi olan ve pek çok projeye imza atmış bir firmayız. Bu tecrübemiz kalite ve konfor anlayışımız ile projelere, daha büyük işlere imza atmaya devam ediyoruz.

Şu ana kadar kaç konut ürettiniz.                    

Uzun yıllardır inşaat sektörünün içinde kaliteli projelere imza atan bir firma olarak binin üzerinde konut ürettik.

Başka konut projeleri var mı?

Yeni projelerimiz Sarıyer bölgesinde benzer projelerimiz ve bunun yanı sırada diğer bölgelerde de projelerimiz başlayacak. İstanbul'un birçok kupon bölgesinde bitmiş projelerimizin yanı sıra, diğer bölgelerde de ve Sarıyer bölgesinde ruhsatı alınmış yeni projelerimiz var ama henüz başlama aşamasında.
Demet CENGİZ BİLGİN/Hürriyet Emlak

0212 570 52 81

0212 571 30 37

www.beyazinsaat.net

[email protected]

Sarıyer Konakları'nda 600 bin dolara!


Geri Dön