28 / 04 / 2024

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 



Boğaziçi Beton'un Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP)  yaptığı açıklamaya göre Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) projesi için yaklaşık 250 milyon Türk lirası tutarında hazır beton üretimi ve tedariği sağlayacak. 

ARNAVUTKÖY'E MOBİL HAZIR BETON TESİSİ KURULUYOR!

Boğaziçi Beton tarafından yapılan açıklamada proje kapsamında hazır beton üretimi için Arnavutköy’de mobil hazır beton tesisi kurulacağı belirtildi. 

DÜNYANIN 5 BÜYÜK TESİSİNDEN BİRİ OLACAK!

THY Teknik A.Ş.'nin İstanbul Havalimanı MRO (Bakım-Onarım) tesisleri tamamlandığında, uçak bakım ve onarımında dünyanın en büyük beş MRO tesisinden biri olacak. 

667 bin 256 metrekarelik kapalı alana kurulacak ve 17 binadan oluşacak tesis bir havacılık kampüsü olarak konumlandırılıyor.

Tesiste, depolama ve lojistik, ofis binaları, 6 adet bakım onarım hangar, 2 adet boya hangarı, eğitim akademisi ve hangarı, genel yönetim binası, ofis ve güvenlik binası, arıtma tesisi, sosyal bina, enerji merkezi yer almakta.

Boğaziçi Beton dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

İSTANBUL HAVALİMANI 5 ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

İstanbul Havalimanı, ABD merkezli seyahat dergisi Global Traveler okuyucularının oylamaları sonucunda 5 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'dan yapılan açıklamaya göre, GT dergisinin 20. yıl dönümü dolayısıyla ABD'nin Los Angeles kentindeki "The Langham Huntington Pasadena"da düzenlenen ödül törenine İGA İstanbul Havalimanı Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül katıldı.

Derginin okuyucuları tarafından hem "Dünyanın En iyi Havalimanı" hem de "Avrupa’nın En iyi Havalimanı" ödüllerine layık görülen İstanbul Havalimanı ayrıca "En İyi Yeme İçme Alanına Sahip Havalimanı", "En İyi Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı" ve "Avrupa'da En İyi Gümrüksüz Alışveriş Deneyimi Sunan Havalimanı" ödüllerine de sahip oldu.

İstanbul'da bu yıl 3 yeni metro hattı açılıyor! İşte megakentin yeni metroları...
Hepsini geride bıraktı! İşte İstanbul’un yeni rekoru!

Geri Dön