27 / 04 / 2024

Bolu çimento şžirketi, gayrimenkul satıyor!

Bolu çimento şžirketi, gayrimenkul satıyor!

Bolu çimento Sanayii Anonim şžirketi; Kocaeli, Merkez, şž. Körfez Mahallesi'ndeki 29 bin 150 metrekarelik arsanın üzerinde yer alan binaların satışını gerçekleştiriyor. İhalesi 24 Mart 2011 Perşembe günü pazarlık usulü satış ile yapılacak...



 
Verilen ilan şu şekilde;

Bolu çimento Sanayii A.şž. mülkiyetindeki Kocaeli İli, Merkez İlçesi, şž.Körfez Mahallesi, 18.N.IV.B Pafta, 4215 Ada, toplam 29.150 m2 arsa ile üzerinde bulunan 803 m2' lik kapalı alana sahip binaların pazarlık usulü satışı gerçekleştirilecektir. İlgilenenlerin aşağıda belirtilen gün ve tarihte şžirketimizin Mengen Yolu Üzeri çaydurt Mevkii BOLU adresindeki merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Pazarlık usulü satış; 24.03.2011 Perşembe günü saat 14.00'te Bolu çimento San. A.şž. Genel Müdürlüğü'nde yapılacaktır.

İstekli; Tüzelkişi ise:yetki belgesi, ticaret sicil belgesi ve yönetim kurulu üyeleri ile yetkilileri gösteren en son Ticaret Sicil Gazetesi, şirket imza sirkülerini veya tüzel kişi adına teklifte bulunacak kimselerin tüzel kişinin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekaletname ile bu vekillere ait imza sirküleri, ortaklık ise: tüzel/gerçek kişi ortaklara ait işbu madde de belirtilen belge ve bilgiler ile ortaklar vekilinin/vekillerinin, noterden onaylı imza örneği ve vekaletname/vekaletnameleri, gerçek kişi ise: nüfus cüzdanı fotokopisi, vatandaşlık numarası ve iştigal ettiği iş bilgisi ile noter tasdikli imza örneği veya vekilinin imza örneğini havi noterden tasdikli vekaletnamenin yanında olması gereklidir.

İstekli sıfatıyla katılacakların, Bolu çimento San. A.şž.'ye hitaben en az 50.000 TL (ellibin) tutarında Geçici Teminat olarak 2 ay süreli Banka Teminat Mektubu veya nakit hazır bulundurmaları gerekmektedir.

Bolu çimento San. A.şž. gayrimenkulu satıp satmamakta veya dilediği bedel ve şartlarla satmakta serbesttir.

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön