04 / 05 / 2024

Bolu’da dar gelirliler ev sahibi olacak!

Bolu’da dar gelirliler ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyen Bolululara müjdeli haberleri peş peşe veren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, TOKİ projesi için başvuruların başladığını söyledi.



Ev sahibi olmak isteyenlere müjdeyi veren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği toplu konut (TOKİ) başvurularının başladığını açıkladı.

Bolu Ekspres Gazetesi'nde yer alan habere göre, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Sağlık Mahallesi’nde yaptığı açıklamada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak sosyal konutlar için talep toplama sürecinin başladığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 50 bin konut müjdesini hatırlatan Metin, “Sayın cumhurbaşkanımızın toplu konutla alakalı bir açıklaması oldu. Ülke genelinde 50 bin konut yapılacak. Bolu’da da yapılacak. Daha önce bunun ilanını yapmıştık. 45 günlük süre var. Toplu konut ihtiyacı olan vatandaşlarımızın başvurularını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’müz alıyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın müracaatlarını bekliyoruz” diye konuştu.

Dar gelirli aileler için ayrı bir projelerinin daha olduğundan da bahseden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “Sayın cumhurbaşkanımızın toplu konutla alakalı bir açıklaması oldu. Ülke genelinde 50 bin konut yapılacak. Bolu’da da yapılacak. Daha önce bunun ilanını yapmıştık. 45 günlük süre var. Toplu konut ihtiyacı olan vatandaşlarımızın başvurularını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’müz alıyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın müracaatlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Geri Dön