Kent Haberleri

Bolu'ya yeni iş merkezi inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi hizmet binası yanındaki alana yapılacak iş merkezinin temel atma töreni, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un katılımıyla gerçekleşti.

Önceki gün, Bolu Belediyesi'nin hizmet binası yanındaki alana yapılacak iş merkezinin temel atma töreni ile Demokrasi Meydanı açılış töreni gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun katıldı.  

CHP'li belediye başkanlarının vatandaşların kendilerine verdiği sorumlulukla hareket ettiğini belirten Torun, şu açıklamaları yaptı:

"Bütün belediyelerimiz de bu sorumluluklarını bilerek hizmetlerini sürekli artırıyor. Belediye başkanımız Bolu'da birçok hizmete imza attı. Çok değerli Bolulularımıza hizmet etti, sorunlarını çözdü, çözmeye de devam edecek. Diğer belediyelerimiz de aynı şekilde bu çabanın içerisinde. Bizim bir amacımız var. Bu millete bir borcumuz var. Onu da yerine getireceğiz. Öyle mega projelerle falan işimiz yok. Vatandaşın en önemli sorunlarını önceleyerek çözüm üretmek istiyoruz. Bütün belediye başkanlarımız, vatandaşlarımızın sorunlarını önceleyerek, en önemli sorunlarına çözüm getirerek hizmetlerine devam ediyor."

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da seçildiği günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında konuştu. 

Salgın boyunca gerçekleştirilen çalışmalardan da bahseden Özcan, 2020 yılının pandemiye rağmen kendileri için verimli bir yıl olduğunu söyleyerek, "2021, 2022 ve 2023 yılları çok daha verimli olacak. Bunun müjdesini verebilirim. Önümüzdeki yıl da Büyüksu Deresi üzerinde Cumhuriyet Bahçesi projesini yapmaya başlayacağız. Oradaki parkın büyüklüğü de yaklaşık 400 dönüm olacak. İlk etabı olan 113 dönümlük kısmını da önümüzdeki yıl tamamlamış olacağız." şeklinde konuştu.

Konuşma sonrasında protokol üyeleri tarafından butonlara basılarak temel atma töreni gerçekleştirildi. Daha sonra aynı alanda bulunan ve belediyenin yaptığı çalışmalarla yenilenen Demokrasi Meydanı'nın açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri, iş merkezinin inşaat alanında inceleme yaptı. 

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 108 konut ihalesi 18 Kasım'da!