İhale

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Afyonkarahisar İli, Bolvadin İlçesi, Şazi Mahallesi'nde yer alan taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. 

Afyonkarahisar İli, Bolvadin İlçesi, Şazi Mahallesi'nde yer alan taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35.a maddesine göre Kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan söz konusu ilana göre ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İhale kapsamında 32 adet iş yeri yaptırılacak. Söz konusu ihalenin muhammen bedeli 4 milyon 913 bin 666 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 147 bin 410 TL olarak belirlendi.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

KAT KARŞILIĞI BİNA İNŞAATI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığından:

1) İhale konusu olan iş; Afyonkarahisar İli, Bolvadin İlçesi, Şazi Mahallesi, 287 Ada, 5 Parselde (690,57 m²) bulunan taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35.a maddesine göre Kapalı teklif usulü ile Belediyeye bırakılacak bağımsız bölümlere ilave olarak belirlenen muhammen bedelin artırımı suretiyle ihale edilecektir.
2) Paylaşım, Belediyemizce uygulama projeleri hazırlanan 1-bodrum 1-zemin ve 1-normal kat olmak üzere toplam 3 katta toplam bodrum + 17+14 olmak üzere 32 adet işyeri olacak şekilde Vaziyet Planı oluşturulmuştur. Vaziyet planında belirtilen 14 adet işyeri yüklenici için 18 adet işyerini idareye bırakmak suretiyle yapılacaktır. İhale bunun üzerine verilecek nakit Türk Lirasını en çok teklif eden İstekli üzerinde bırakılacaktır.
İsteklilerce Belediyeye bırakılacak bağımsız bölümlere ilave olarak, belirlenen muhammen bedel olan 50.000,00- TL üzerinden teklif verilecek olup; ihale sonucunda ihalede teklif edilen bedel sözleşme aşamasında peşin olarak ödenecektir.
3) İhale dokümanı bedeli 500,00-TL (beş yüz Türk Lirası) dır. Doküman bedeli, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü veznesine yatırılacaktır. İhale dokümanı, para yatırma makbuzu karşılığında, Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğünden alınacaktır.
4) İhale; Yenice Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. No: 68 Bolvadin / AFYONKARAHİSAR adresinde bulunan Belediye hizmet binasındaki Encümen Toplantı Salonunda 28.06.2022 tarihinde saat 15.00’de 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35.a maddesine göre Kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.
5) İhalenin Muhammen bedeli, (Belediyemiz uhdesinde kalan bağımsız bölümlerin değeri) 4.913.666,78-TL (dört milyon dokuz yüz on üç bin altı yüz altmış altı TL, yetmiş sekiz Krş.) olup, istekliler geçici teminat olarak, muhammen bedelin % 3'ü oranında 147.410,00-TL. (yüz kırk yedi bin dört yüz on TL.) geçici teminat vereceklerdir. (Geçici teminatlar nakit para ise; Bolvadin Belediyesi Veznesine yatırılıp alınacak vezne alındısı makbuzu) Bolvadin Belediyesine hitaben işin adına 2886 sayılı Yasaya göre alınmış geçici teminat mektubu. (Limit içi-süresiz ve teyit yazılı)
6) İhaleye katılacak olan isteklilerin aşağıda belirtilen belgeleri, teklif zarflarında sunmaları zorunludur.
a) Kanuni ikametgâh belgesi

b) Türkiye Cumhuriyeti’nde yasal tebligat ve yazışma adresi
c) Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğuna dair belge (ihalenin yapıldığı yıl içinde düzenlenmiş)
d) Tüzel kişi olması halinde;
d1) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası’ndan veya benzeri bir yasal kurumdan ihalenin yapıldığı yıl içinde düzenlenmiş tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Ticaret Sicil Gazetesi Onaylı sureti)
d2) Gerçek kişi olması halinde; Ticaret ve Sanayi Odası ve/veya Esnaf ve Sanatkârlar Odası siciline kayıtlı olduğuna dair belge
d3) Ortak Teşebbüs Kuruluşu olması halinde; ortak teşebbüsü oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin ayrı olarak yukarıdaki esaslara (d1-d2) göre temin edecekleri belge
d4) Ortak girişim beyannamesi: İsteklilerin ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi, (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.) Ortak girişimdeki ortaklardan birinin iş bitirme tutarı muhammen bedeli karşılıyor ise diğer ortaklardan iş bitirme belgesi aranmaz.
e) İsteklilerin noter tasdikli imza sirküleri
f) İstekliler adına vekâlet edilmesi halinde adına teklifte bulunacakları isteklilerin noter tasdikli vekâletnameleri ve vekilin noter tasdikli imza sirküleri
h) Muhammen bedelden az olmamak üzere ihale tarihi itibarı ile geçerli olan son 15 yıl içerisinde inşaat işlerine ait resmi kurumlardan alınmış benzer iş deneyim belgesi (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu veya 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında alınmış ) BENZER İŞ; 29.12.2005 tarih ve 26038 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan Kamu İhale Tebliğinin (Benzer işlere dair tebliğ) Benzer İş Grupları Listesi (B) Üst Yapı (Bina) Grubu İşler II/III Grup İşler benzer iş olarak kabul edilecektir.
i) İsteklilerin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre yasaklı olmadığına dair beyanı
j) Teknik personel taahhütnamesi: teknik personelin (1 adet inşaat mühendisi-2 yıl deneyimli) işin başından sonuna kadar işin başında bulundurulacağı dair taahhütname (Ortak girişim halinde ortaklığı oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her biri tarafından imzalanmış olacaktır.)
7) Yüklenici kendi payına düşen bağımsız bölümlerin büyüklüklerinde (idare ile yapılacak istişare sonucunda) değişiklik yapabilecektir. Tüm daireler eş zamanlı yapılacak olup, inşaat bir bütünlük içinde yürüyecektir. İdarenin onayı ile vaziyet planında (bina yerleşimleri vb. gibi) değişiklik yapılabilecektir. İdarenin uygun görüşü ile proje tatbiki sırasında ve sözleşme süresince meydana gelebilecek uygulama imar planı değişikliklerden kaynaklı emsal değişikliklerinin tatbiki sırasında belirtilen vaziyet planı idarenin onayı ile yapılacak istişare sonucunda değiştirilebilecektir. Mahal listesinde belirtilen Belediyeye bırakılacak bağımsız bölüm sayısı ve net alanları bu değişikliklerle azaltılamaz. Emsal artışı olduğu takdirde alınan bağımsız bölüm oranı ile ihale bedeline göre Belediye pay alacaktır.
8) Teklif edilen nakit para toplamı (ilave olarak belirlenen muhammen bedel dâhil) bağımsız bölüme tekabül ediyorsa, idarenin uygun görmesi şartıyla istekli bağımsız bölüm teklif edebilecektir.
9) İhaleye teklif verecek olan istekliler, ihale zarflarını 28.06.2022 Salı günü saat 12.00’ye kadar Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğüne vereceklerdir.
10) Bu işin ihalesine katılmak üzere kendi adına asaleten, başkaları adına vekâleten sadece tek bir başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
11) İhale ile ilgili belgeler elden İhale Komisyonuna teslim edilecek olup, Posta ile gönderilecek tekliflerin ilânda belirtilen saate kadar İdareye ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. İdareye verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. Saat ayarında, Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdaresi’nin saat ayarı esastır.
12) Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecektir.
13) İş bu ihale ilanı genel bilgi niteliğinde olup, kat karşılığı inşaat yaptırılması işinde,
İhale Şartname hükümleri uygulanacaktır.

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

287 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık hazine arazisi fırsatı! 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla!

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!