01 / 05 / 2024

Bomonti Apartman'da konutlar 2 ay erken teslim ediliyor! 590 bin dolara 2+1!

Bomonti Apartman'da konutlar 2 ay erken teslim ediliyor! 590 bin dolara 2+1!

Extensa İstanbulun inşaatına Mart 2010da başladığı Bomonti Apartman projesinin teslim tarihi 2011 yılsonu olarak hedeflenmişti. Extensa Bomonti Apartman hedeflenenden iki ay önce sahiplerine teslim ediliyor...



  İstanbulun kalbinde, Bomontide gerçekleştirilen projede yaklaşık  92 konut ve 9 mağaza yer alıyor. Studio, 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks olarak gençlere, yeni evli çiftelere ve kentli ailelere hitap ediyor. İnsan odaklı, ferah ve aydınlık olması için özel olarak tasarlanan proje; açılabilir camları ve keyifle kullanılacak balkon ve terasları ile ideal yaşam alanını tamamlıyor.

Proje kapsamında yer alan konutlardan  stüdyolar 299 bin dolardan; 1+1ler 390 bin dolardan; 2+1ler 590 dolardan; 3+1ler ise 948 bin TLden başlıyor. Ödemelerde yüzde 25 peşinat veriliyor. Geri kalan vadelendiriliyor.

Kendini semtin duygusundan soyutlamayan, aksine tam anlamıyla dışarıya açık ve çevresiyle etkileşim halinde bir proje olarak ön plana çıkan Bomonti Apartman projesi İstanbulda kentli ve doğal yaşamın yeni adresi oluyor. Şehrin tam merkezinde, mahalle sıcaklığında yeni bir yaşam sunuyor.

  Her türlü ihtiyaca yönelik farklı büyüklükte ve tipte tasarlan evlerin yer aldığı Bomonti Apartmanın mimari tasarımı, Londra ve İstanbul merkezli Swanke Hayden Connell Architects Grubuna, iç mimari ise Erginoğlu Çalışlar Grubuna ait.

  Yüksek izolasyon standartlarına uygun olarak, özellikle kışın oluşan ısınma maliyetlerini düşürmek üzere tasarlanan Bomonti Apartman dairelerinde hareket ettirilebilir panjurlar da yaz döneminde doğal bir serinlik sağlıyor.

0212 296 88 18

www.extensa.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön