05 / 05 / 2024

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 



Avustralya'da yer alan Victor Adası üzerinde özel yerleşim bulunan en uygun fiyatlı adalar arasında yer alıyor. Adanın fiyatı ise görenleri adeta şaşkına çevirdi. Konut fiyatlarındaki pahalılık gündemde iken Türkiye'de bir rezidans parasına Avustralya'dan bir ada alınabileceği ortaya çıktı. 

350 METREKARELİK 4 ODALI VİLLA BULUNUYOR

Habertürk'te yer alan habere göre: Avustralya'nın kuzeydoğusunda bulunan Victor Adası düzenlenen açık artırma ile yeni sahiplerine kavuştu. Büyük Bariyer Resifinin yer aldığı Mercan Denizi'nde bulunan bu tropik adaya ana karadan 20 dakikalık bir tekne veya 10 dakikalık helikopter yolculuğuyla ulaşılabiliyor. Adada helikopter pisti bulunuyor. Victor Adası yaklaşık 7.7 dönümlük büyüklükte ve üzerinde yeni renove edilmiş 350 metrekarelik 4 odalı bir villa bulunuyor.

Bomonti de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

53 MİLYON TL BEDELLE SATILDI

Kurulan güneş panelleri sayesinde villa için gerekli olan enerji adada üretiliyor. Aynı zamanda adada ana villanın yanında çalışanların kalması için ayrı bir ev bulunuyor. Su ihtiyacı ise 225 bin litrelik yağmur suyu deposu sayesinde yine ana karaya ihtiyaç olmadan sağlanıyor.

Düzenlenen açık arttırma sonrası adayı Avustralya'nın Queensland Eyaleti'nde yaşayan bir aile satın aldı ve Adanın yeni sahibine ilişkin bilgiler gizlilik gerekçesiyle verilmezken ailenin Victor Adası'nı yazlık olarak kullanacağı açıklandı. Victor Adası 2.51 milyon Avustralya doları (yaklaşık 53 milyon TL) bedelle satıldı.

EN UYGUN ADALAR ARASINDA YER ALIYOR

Böylece ada, üzerinde hazır yerleşim bulunan adalar içerisinde en uygun fiyata satılan adalar arasında yerini aldı.

Bomonti de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

BOMONTİ'DEN 3+1 REZİDANS SATIN ALINABİLİYOR

Emlak ilan sitelerine bakıldığında ise İstanbul'da Victor Adası ile aynı fiyata Beyoğlu Tarlabaşı'nda yeni yapılan 3+1 dubleks bir rezidans veya Bomonti'de Boğaz'ı gören 3+1 rezidans alınabileceği ortaya çıktı.

Tebernüş Kireçci: İbiza'da kiralara gücü yetmeyenler arabalarında yaşamaya başladı, Türkiye'de de karşılaşılabilir!

Geri Dön