Genel

Bora Kozanoğlu: Bhouse'ın dekorasyonu Eda'nın elinden çıktı!

Cemiyet hayatının en renkli isimlerinden Eda Taşpınar ile milli sörfçü Bora Kozanoğlu'nun aşkı, düşman çatlatırcasına devam ediyor. İki yılı aşkın süredir birlikte olan çift, bu yazı da Çeşme'de geçiriyor. Bora Kozanoğlu, Çeşme'de ailesiyle birlikte açtığ

Çeşme hem Eda Taşpınar, hem de Bora Kozanoğlu için tatilden öte bir anlam taşıyor. Çünkü Kozanoğlu Çeşmeli, ailesi de orada yaşıyor ve ayrıca kendisinin orada bir sörf okulu var. Hatta Eda Taşpınar ile tanışmaları da sörf okulu sayesinde olmuştu. Taşpınar da Çeşme'de günlerini; sadece tatil değil, sörf yaparak da geçiriyordu.

Bora Kazanoğlu, Eda Taşpınar'ın dekorasyon çalışmasını şöyle anlattı: "B House'un dekorasyonu tamamen Eda'nın elinden çıktı. Eda, en ince detayı gözden kaçırmadan harika bir dekorasyon gerçekleştirdi.

Otelimiz üç katlı; giriş katında ve üst katında dörder tane odamız var. Her odanın kliması ve büyük bir elbise dolabı var. Eda özellikle banyolara büyük önem verdi. Kendisi geniş banyo sevdiği için banyolar son derece ferah.

Bahçede orta boy bir havuz var, duvarda ufak bir şelale bulunuyor. Havuzun yanında büyük bir tente var, misafirlerimiz genelde burada zaman geçiriyor.

Burada yemek yok, sadece kahvaltı veriyoruz ama kahvaltıda çok iddialıyız.

B House'ta misafirlerimizin, kendilerini evlerinde hissetmelerini istedik ve bunu da başardık.

Alaçatı'da bir butik otel için fiyatlarımızın da gayet mantıklı olduğunu söylemek istiyorum."

SABAH