Kent Haberleri

Borç yükünden kurtaracak tatlı son dakika müjdesi! Şimdi başvurmayan sonra çok üzülür! Borcunuz saniyede kapanacak!

Borç yükünden kurtaracak tatlı son dakika müjdesin resmen verildi. Müjdeli haber GarantiBBVA'dan geldi. Şimdi başvurmayan sonra dizini döver. Borcunuz 5 dakika içinde kapacak. İşte detaylar...Müşteri kaybetmek istemeyen bankalar vatandaşlara düşük faizli kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor

Yeni yıla girerken hem özel hem de kamu bankaları aksiyonlarını açıklamaya devam ediyor. Müşteri kaybetmek istemeyen bankalar vatandaşlara düşük faizli kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Bununla bağlantılı olarak Garanti BBVA borç geri ödemeli kredi açıkladı. Tüm borçlarınızı tek bir banka üzerinden anında kapatın. Borcunuz anında ortadan kalkacaktır. 

 

Peki Garanti`nin sunduğu borç kapatma kredisi nedir? Nasıl kullanılır ve faiz oranı ne kadar? İşte detaylar...

Borçlulara müjde! Son dakika yılbaşı ile duyurdular. Garanti BBVA dev kampanyasını duyurdu. Tüm borçlarınız kalemle silinecek. Son başvuru tarihi açıklandı, bu fırsatı sakın kaçırmayın. 

Peki Garanti'nin sunduğu borç kapatma kredisi nedir? Nasıl kullanılır ve faiz oranı ne kadar? İşte Garanti'nin dev kampanyasının detayları...

 

BORCU OLANLAR DİKKAT! SON DAKİKA OLARAK DUYURDULAR!

Müşterilerine sunduğu özel kampanyalarla dikkat çeken Garanti BBVA dev kampanyasını duyurdu. Son dakika açıklamasına göre 30.000 TL'den fazla borcu olan herkese tek elden tahsil etmek isteyenler için borç  kapatma kredisi sunulacak. Düşük faizle tüm borçlarınızdan kurtulun. Bu şartları uygulayan herkes faydalanabilecek. Peki Garanti BBVA borç kapatma kredisi nedir, nasıl kullanılır, şartları neler ve faiz oranı ne kadar?

 

BORÇ KAPATMA KREDİSİ NEDİR?

Açıklamanın ardından vatandaşlar, borç kapatma kredisi nedir diye araştırmaya başladı. Borç kapatma kredisi, mevcut olarak başka bankalarda bulunan borçların tek bir yere toplanması anlamına geliyor. Garanti borç kapatma kredisi alan vatandaşlar, diğer bankalardaki borçlarını Garanti üzerinde toplamış olurlar. Garanti ise kendisinden krediyi çeken müşterinin başka bankalardaki borçlarını tek seferde kapatır. Bu sayede müşteriler Garanti bankasına borçlu hale gelir ve diğer borçları tamamıyla kapatılır. Ayrıca, mevcut kredilerin vadesi uzatıldığı gibi aylık ödeme tutarları da düşürülmektedir.

 

BORÇ KAPATMA KREDİSİNİN ŞARTLARI NELER?

Kampanya sonrası vatandaşlar, "Garanti BBVA Borç Geri Ödeme Kredisi'nin şartları nedir?" diye sordu. Garanti BBVA borç kapatma kredisinin şartları şöyle:

- Borç transfer kredisinde sunulan vade süresi 3-36 ay arasındadır.
- Faiz oranı vade süresine göre değişiklik göstermektedir.
- Krediden çalışan, emekli ya da kira geliri olan herkes faydalanabilir.
- 50 bin TL'nin altındaki tutarlar için en fazla 36 ay, 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için en fazla 24 ay ve 100 bin TL üzerindeki krediler için de en fazla 12 ay vade süresi uygulanmaktadır.

Altını olan kıyamete kendini hazırlasın! İslam Memiş herkesten saklana çok gizli gerçeği açıkladı! 
Dolar 9 gün sonra birden bu kadar olacak! Son dakika kırmızı kodlu uyarı şimdi geldi! Hemen bakmayan, bin pişman!
PTT'den nefes kesecek müjde! E-devlet'ten başvuruna 1.500 TL para verilecek! Hemen koşun, sakın kaçırmayın!