Ekonomi

Borçtan çıkamayanlara hayat kurtaran kredi müjdesi! Başvuran rahat nefes alıyor

Garanti BBVA tarafından açıklanan borç kapatma kredisi göze çarpıyor. Diğer bankalarda bulunan kredi borcunu ödemeniz için olanak tanıyan Garanti, başvuru yapan herkesin krediden yararlanabileceği ifade edildi. İşte tüm detaylar...100

Garanti Bankası tarafından yapılan kampanya birçok kişi tarafından merak ediliyor. 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı tanıyan Garanti BBVA, %91 faiz oranıyla bankalara bulunan borçlarınızı ödeme olanağı veriyor. Garanti Bankası'ndan çektiğiniz borç kapatma kredisi için ödemeleri 3 ay sonra yapabilmektesiniz. İşte Garanti BBVA kredi kampanyası hakkındaki tüm ayrıntılar…

GARANTİ BBVA BORÇ KAPATMA KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?
Garanti BBVA tarafından başlatılan borç kapatma kredi başvuruları Garanti şubeler üzerinden yapılmakta. Kimlik ve gelir belgesi ile şubelere giden vatandaşlar borç kapatma kredi başvurusunda bulunabilmekte. Bu kapsamda başvurular kredi notu ve diğer kriterler ölçüsünde değerlendirmeye alınmakta. Başvuru sonucunda onay alan müşterilerle hemen iletişime geçilerek ödemeleri hesaplarına aktarılmakta.

30 BİN TL'LİK KREDİ
Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa, şubelere gitmeden işlemlerini internet üzerinden hızlı birşekilde yapabiliyor. Garanti Bankası müşterisi olan tüm vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşları, belirtilen politikalar dahilinde 30000 TL kredi ödemesi veriliyor. 

Garanti Bankası kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, bankanın resmi internet sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilirsiniz. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar hemen aynı gün içinde kredi ödemesi veriliyor. 

Garanti Bankası müşterisi olan vatandaşlar ise 30000 TL kredi kullanmak istiyorlarsa internet bankacılığı uygulamasına girerek de kredi kullanabilmektedir. Aralık ayı sonuna kadar devam edecek olan bu kampanyalarda 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda son işyerlerinde 90 gündür sigortalı olarak çalışıyor olması Garanti Bankası tarafından istenmektedir. Emekli olan vatandaşlar ise emekli maaş hesapları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirecekleri gibi, ayrıca bankaya maaş taşımaları durumunda ihtiyaç kredisi aldıkları gibi, ayrıca emekli promosyonu kalabilmektedir. 

Garanti Bankası borç kapatma kredisi faiz, vade ve diğer tüm konularda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Garanti Bankası üzerinden kredi faiz oranlarını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte ihtiyaç kredileri ve diğer kampanyalar hakkında da bilgi almak için Garanti resmi internet sitesini kullanabilirsiniz.

https://www.garantibbva.com.tr/