29 / 04 / 2024

Bornova Folkart Life satış fiyatları!

Bornova Folkart Life satış fiyatları!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Life Bornova

Bornova Folkart Life satış fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Çevre yoluna 500 metre uzaklıkta inşa edilen projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.



Folkart Yapı imzası taşıyan  Folkart Life Bornova  Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Bornova Folkart Life satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede dairelerin alanları minimum 46, maksimum ise 211 metrekare olarak tasarlandı.


İzmir Folkart Life Bornova'da yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım 120 ay banka kredisiyle vadelendiriliyor. Proje 828 adet daireden meydana geliyor.


Bornova Folkart Life Rezidans'ın sosyal donatı alanları arasında; açık - kapalı süs havuzu, SPA ve fitness, restoranlar, cafe ve çarşı, koşu ve yürüyüş yolu, çocuk havuzu, kapalı otopark, yüzme havuzları mevcut.


Bornova Folkart Life satış fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Proje konum olarak Adnan Menderes Havalimanı ve metro hattına yakın bir bölgede, çevre yoluna ise 500 metro yakınlıkta bulunuyor. 


İzmir Folkart Life Bornova ulaşım: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön