Ekonomi

Borsa İstanbul yeni yönetimi bekliyor! Borsada yükseliş olacak mı? Rakamlar bir bir verildi! 

Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmeleri ve yükseliş olup olmayacağı merakla araştırılıyor. Peki borsayı neler bekliyor? Borsa İstanbul, haftanın ilk iki işlem gü­nünde yüzde 8’in üzerinde yükseliş kaydederken, hisse bazında daha yüksek kazançlar kaydedildi

Seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasının ardından piyasalar rahat bir nefes almış oldu. Borsa İstanbul, haftanın ilk iki işlem gü­nünde yüzde 8’in üzerinde yükseliş kaydederken, hisse bazında daha yüksek kazançlar kaydedildi. 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ufuk Korcan, bugünkü köşesinde borsadaki son durumu kaleme aldı. Söz konusu yazısında "Şimdi gözler yarın açıklanacak yeni Kabine’de yer alacak isimlerde. Ekonomi yönetimiyle ilgili farklı görüşler kamuoyuna yansımış durumda. Bunların başında eski bakanlardan Mehmet Şimşek geliyor" ifadelerine yer verdi. 

Mehmet Şimşek'in şu anda görev alıp almayacağının ya da hangi görevde bulunacağının belirsiz olduğunu dile getiren Korcan, "Kimilerine göre Kabine’ye girecek kimilerine göre ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı ya da danışmanı olacak" diyerek tüm bu görüşlerin şu anda spekülasyon olduğunu belirtti. 

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

Ekmeğe zam kapıda! 240 gram ekmek 10 liraya satılacak!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran maaşı ne zaman yatacak? Emekliler dikkat! Kurban Bayramı öncesi maaş verilecek mi?