29 / 04 / 2024

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul’da adeta ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken  Gazeteci Dr. Barış Esen'den de halka arzlar ile ilgili bir paylaşım geldi. Barış Esen paylaşımında halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.



Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ de denilebilecek bir hareketlenme başladı. Borsa İstanbul'da yatırım yapmak isteyen pek çok kişi halka arzlar ve düzenli temettü veren hisseler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Yeni güne yatay başlayan Borsa İstanbul ile ilgili bir paylaşım yapan Gazeteci Dr. Barış Esen halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.

Resmi X hesabı https://twitter.com/barisesen üzerinden bir paylaşım yapan Barış Esen, "Halka arz endeksinin Aralık ayındaki son dibinden yükselişi yüzde 39 oldu" ifadelerini kullandı.

Barış Esen'in paylaşımı şu şekilde:

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu. Halka arz endeksinin Aralık ayındaki son dibinden yükselişi yüzde 39 oldu.

 

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Barış Esen'in paylaşımına gelen yorumlar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: Deprem açısından Doğu Anadolu'daki en çekinceli 3 yer! SON DAKİKA!

Milli Emlak'tan 4 ilde KDV'den muaf satılık arsa ve araziler!

Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! Kira depozitosu elden verilse dahi iade edilebilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön