28 / 04 / 2024

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı yarın başlıyor. İşte 2 şirketle ilgili tüm detaylar!

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı yarın başlıyor. İşte 2 şirketle ilgili tüm detaylar!

Borsa İstanbul’da uzun süredir beklenen yükseliş başladı ve BIST 100 endeksi bugün rekor kırdı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas X sosyal medya hesabından bu hafta halka arz olacak #Patek ve #Bork şirketleriyle ilgili tüm detayları paylaştı. İşte bilinmesi gerekenler...



Borsa İstanbul haftanın ilk gününde tüm zamanların rekorunu kırarak, 8.779,86 puana yükseldi. BİST 100 endeksinde hareketlilik sürerken SPK tarafından onaylanan Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ile Bor Şeker AŞ’nin halka arzları da bu hafta gerçekleşecek. Yarın halka arzı başlayacak olan Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri'nin 1 TL nominal değerli payları 35 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. Çarşamba günü halka arz edilecek Bor Şeker'in 1 TL nominal değerli payları 26,54 TL sabit fiyat üzerinden satılacak.

Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, bu hafta halka arz olacak #Patek ve Bork hisseleriyle ilgili tüm detayları twitter.com/taaardu X sosyal medya hesabından paylaştı. Talepte bir düşüş görülebileceğini belirten Tardu Barlas’ın takipçileri de paylaşıma yaptığı yorumlarda fiyatların yüksek olduğunu söyledi.  

Halka arz fiyatları yüksek bulundu!


Geri Dön