27 / 04 / 2024

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?



Bank of America Corporation (BOFA), merkezi Charlotte, Kuzey Carolina'da yer alan, bankacılık ve finansal hizmetler alanında işlem yürüten çok uluslu şirket olarak tanımlanıyor. BOFA ile ilgili bilgiler yer alsa da ayrıntıları bilşnmiyor.  Mesela, Borsada BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,  resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, BOFA ile ilgili paylaşım yaptı. Paylaşımın altına ise onlarca yorum geldi. İşte Tebernüş Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci
@TebernKireci1
Borsada BOFA kimin adına işlem yapıyor?

BOFA'nın robotlarının sahibi kim?

BOFA düğümü çözülmeden borsa düğümü çözülmez.

Bu manipülatif işlemleri SPK takip ediyor mu?

Ayrıca SPK tarihinde hiç kurum içi soruşturma açtı mı?

BU SPK ile borsa yol alamaz?

Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz'dan SPK ve Borsa İstanbul'a liyakatli yöneticiler ve kadrolar atamasını beklyoruz.

Fatih Pala @batalaaa isimli kullancı Kireçci'nin paylaşının altına konuyla ilgili olarak şu yorumu yaptı: ''Kesin emin olunan yabancı değil. Bıyıklı düzen'' dedi.

 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor! Vatandaşlar ne diyor? 

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön