Ticari

Borsakule 2 projesi Aralık'ta ön satışta! Yeni proje! 

Borsakule Projesi, KUYAŞ güvencesi ile İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor. Borsakule 2 projesi Aralık ayında ön satışa sunulacak. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Ş

Kuyaş Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsakule ve Borsakule2 Projeleri hakkında açıklama yaptı.

Borsakule 2 projesinin ise avan projelerinin tamamlandığı ve belediyeye verildiği açıklandı. İşte Borsakule ve Borsakule 2 projesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Borsakule Projesi, KUYAŞ güvencesi ile İstanbul Yenibosna'da inşa ediliyor. İstanbul, Bahçelievler ilçesindeki Borsakule B Blok projesinin inşaatı ince işlerin de bitmesiyle yüzde 100 oranında tamamlandı ve teslimi yapılmış atolyelerde firmalar faaliyete geçmeye başladı. Satışların yüzde 60'ı tamamlandı ve yoğun talep doğrultusunda satış fiyatlarına yüzde 15 oranında zam uygulandı. 

Borsakule 2 projesinin ise avan projelerinin tamamlandığı ve belediyeye verildiği açıklandı. Borsakule 2 projesi Aralık ayında ön satışa sunulacak. 

Borsakule Projesi, iki etap halinde hayata geçiriliyor. Borsakule'nin A Etabı, Londra’da düzenlenen ve 25 ülkenin katılımıyla gerçekleşen ve alanında Avrupa’nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards mimari kategorisinde ödüle layık görüldü. Borsakule B Blok'ta ise 92 adet atölye yer alıyor. 

Borsakule projesi 15 kat yüksekliğe sahip. Proje 92 bağımsız bölümden ve 7 katlı otoparktan meydana geliyor. Projede, büyüklükleri 76 metrekareden 958 metrekare kadar olan farklı seçeneklerde ticari bölümler bulunuyor. Toplam satılabilir alanı 14 bin 875 metrekare olan Borsakule projesinin 2 bin 850 metrekarelik bölümü, yönetim kurulu kararı ile kiralanmak üzere ve yıllık 513 bin dolar gelir beklentisiyle satışa sunulmuştu. 

Borsakule 2 projesi ile ilgili detaylar henüz belli olmadı. Ancak şirketten 3 Mart 2022 tarihinde yapılan açıklamada, 8 bin 500 metrekare arsada inşa edilecek projede yaklaşık brüt 57 bin metrekare inşaat alanı çıktığı bunun 17 bin 500 metrekarelik kısmının Kuyaş'a kalacağı belirtilmişti. Projede inşaat süresi de 18 ay olarak açıklanmıştı. Yine aynı açıklamada, satış ortalamasının metrekare başına 4 bin TL olabileceği ancak gelecekte olabilecek ani maliyet artışlarının fiyatlara yansıtılacağı belirtilmişti. Borsakule 2 projesinin arsa alanı, Borsakule projesinin neredeyse 2 katı kadar büyüklüğe sahip.

Kuyaş Yatırım A.Ş.'nin KAP açıklaması:
İstanbul, Bahçelievler ilçesindeki Borsakule B Blok projemizin inşaatı ince işlerin de bitmesiyle %100 tamamlanmış olup, faliyet raporunda belirttiğimiz tarihte satışı ve teslimi yapılmış atolyelerde firmalar faaliyete geçmeye başlamıştır. 

Satışların %60'ı tamamlanmış, piyasa koşulları ve yoğun talep doğrultusunda satış fiyatlarına %15 oranında zam yapılmıştır. 

Borsakule 2 projemizin avan projeleri tamamlanmış olup ilgili belediyeye verilmiştir. Aralık ayında ön satışa çıkılacaktır. 

Kamuoyuna Duyurulur

* Haberde kullanılan görseller Borsakule projesine aittir*

Web: https://kuyas.com.tr/borsa-kule

Kuyaş Borsakule projesine yüzde 15 zam yaptı

Borsa Kule'nin B bloğunda satışlar başladı!

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje!