Dekorasyon

Bosch, 4 programlı bulaşık makinelerine de 3. çekmeceyi ekledi!

Bosch, tek seferde daha çok bulaşık yıkamanız için, 4 programlı bulaşık makinelerine de 3. çekmeceyi ekledi...

Bosch, “4 programlının neyi eksik” diyerek, çatal bıçakların daha iyi temizlenmesi ve pervaneye değen servis gereçlerinin makineye zarar vermemesi için 4 programlı bulaşık makinelerine de 3. çekmeceyi ekledi. 4 programlı Bosch SilencePlus ActiveWater, alt raftan çatal-bıçak sepetini çıkarmaya izin vererek, büyük tencerelere yer açan 3. çekmecesi sayesinde daha çok bulaşığın tek seferde yıkanmasını sağlıyor.


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, sadece 5 program ve üzerindeki bulaşık makinelerinde kullanılan 3. çekmeceyi, 4 programlı yeni SMS48D02TR SilencePlus ActiveWater bulaşık makinesine de getirdi. 60 cm’lik Bosch SilencePlus ActiveWater bulaşık makinesi, 3. çekmecesi sayesinde çok daha fazla esneklik ve kapasite sunuyor. Tek seferde daha çok bulaşığın yıkanmasını sağlıyor.


3. çekmece sayesinde 13 kişilik yemek takımını tek seferde kolayca yıkamak mümkün


Bosch SMS48D02TR SilencePlus ActiveWater bulaşık makinesinde, Yoğun 70 °C, Hızlı 55’ 65 °C, Eko 50 °C ve Hızlı 45 °C olmak üzere 4 farklı yıkama programı bulunuyor. 4 programda, VarioDrawer 3. çekmeceye sahip bu yeni modelde, tek seferde 13 kişilik yemek takımını yıkamak çok kolay hale geliyor. Bosch SilencePlus ActiveWater’daki 3. çekmece, bulaşık makinelerindeki alt sepette yer alan standart çatal-bıçak sepetinin yerini alıyor ve altta 13 kişilik bulaşığı yıkayabilecek geniş bir alan açıyor. Böylece alt sepete daha fazla tabak ve tencere koyulabiliyor. VarioDrawer 3. çekmece, çok rahat çekilip takıldığından çatal bıçakları makineye dizmek ve yıkandıktan sonra makineden çıkarmak çok kolaylaşıyor. Bosch SilencePlus ActiveWater katlanabilir raflara da sahip olduğundan kahve fincanları ve kadehler için özel bir yıkama alanı da sunuyor.


Hem sessiz hem akıllı hem doğa dostu


Bosch SilencePlus ActiveWater, 48 desibellik oldukça düşük sesi ile özellikle mutfak ve oturma odasının bir arada olduğu açık plan evler, çocuklarının uykusunu bölmek istemeyen ve bulaşıklarını özellikle geceleri yıkayan aileler için çok ideal bir seçim oluyor. Sessizliğinin yanı sıra sensör kontrollü yük algılama teknolojisine dayanan ActiveWater™ Akıllı Su Yönetimi Sistemi ile her kullanımda sadece gerektiği kadar su tüketiminin gerçekleşmesini sağlıyor. Bu geliştirilmiş hidrolik sisteme ek olarak, A+ enerji sınıfı ile bulaşıkları, enerji ve su tüketimi açısından en verimli şekilde yıkıyor ve hem doğaya hem aile bütçesine katkı sağlıyor.     


SMS48D02TR SilencePlus ActiveWater Bulaşık makinesi - Özellikler


Kapasite: 13 kişilik

Enerji sınıfı: A+

Eko 50 programında su tüketimi: 11.8 l

Ses seviyesi:48 dB(A) re 1 pW

4 Program: Yoğun 70 °C, Hızlı 55’65 °C, Eko 50 °C, Hızlı 45 °C

2 özel fonksiyon: Yarım yük seçeneği, Ekstra hijyen opsiyonu

4 ayrı yıkama sıcaklık derecesi

ActiveWater hidrolik sistemi

DosageAssist (Akıllı dozaj yardımcısı)

Eco Silence BLDC Motor teknolojisi

AquaSensor, Yük sensörü

Deterjan otomatiği (Auto3in1)

Dönüşümlü yıkama tekniği

Yenileme elektroniği

3 kademeli filtre sistemi

Kazan malzemesi:Paslanmaz Çelik / Polinox

LED'li program takip göstergesi

Başlama zamanını erteleme özelliği: 1-24 saat

VarioFlex sepetler

VarioDrawer (çatal bıçaklar için 3. sepet)

Gümüş renkli XXL sepetler

Rackmatic - yüksekliği ayarlanabilir üst sepet (3-katlı)

Su taşma emniyeti

Servo kilit

Özel bardak koruma sistemi

Ürün ölçüleri (YxGxD): 84.5 x 60 x 60 cm

Fiyat:1.182 TL