27 / 04 / 2024

Bosch Bursa Nilüfer'de yeni fabrika kiraladı!

Bosch Bursa Nilüfer'de yeni fabrika kiraladı!

Bosch Fren Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bosch Bursa Nilüfer' de yeni fabrika kiraladı...



Bosch Fren Sistemleri Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Sirketimizin faaliyette bulundugu mevcut fabrika binasina iliskin kira sözlesmesi 2014 yili sonunda sona ereceginden, Sirketimizin ticari istigalinin devami için yeni bir fabrika binasi ve ofis alanlari ihtiyaci dogmaktadir. 

Bu dogrultuda; Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavus Mah., Sari Cad., No: 8/A adresinde bulunan tasinmazin 19.300 metrekarelik kisminin ve bu tasinmaz kismi üzerine maliki tarafindan insa ettirilecek 7.425 metrekarelik toplam zemin alanina sahip fabrika binasi ve ofis alanlarinin (birlikte "Kiralanan Yer" olarak anilacaktir) kiralanmasina iliskin olarak Sirketimiz ile malik arasýnda 14.02.2014 tarihinde kira sözlesmesi imzalanmistir.

Kiralanan Yer'in Sirketimiz ihtiyaçlari dogrultusunda insaasi ve Sirketimize tesliminden itibaren baslayacak kira sözlesmesinin süresi 8 yil olup; kira bedeli ilk iki yilda aylik 40.000 Avro, takip eden dört yilda aylik 42.000 Avro ve son iki yilda aylik 44.000 Avro olarak belirlenmistir.


Geri Dön