Beyaz Eşya

Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi 23.150 TL! İşte özellikleri! 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyen kişiler için en uygun ve en kaliteli çamaşır makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar... Bu nedenle artık herkes evinde çamaşır makinesi almak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata çamaşır makinesi almak istiyor

Günümüzde bir evin olmazsa olmaz beyaz eşyası haline gelen çamaşır makinesi, çamaşır yıkama konusunda insanlara büyük çok kolaylık sağlıyor. Bu nedenle artık herkes evinde çamaşır makinesi almak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata çamaşır makinesi almak istiyor.

Bosch ise bu nedenle piyasaya sürdüğü HomeProfessional Çamaşır Makinesi’yle çamaşır makinesi almak isteyenlerin adeta tarifini yaptığı çamaşır makinesi olmasıyla büyük ilgi çekiyor.

Peki, Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

DAHA FAZLA ÇAMAŞIR İÇİN EKSTRA GENİŞ TAMBUR

Daha fazla çamaşırı tek yıkamada yıkamak güzel olmaz mıydı? 10 kg kapasite, tek yıkamaya daha fazla çamaşır sığdırma olanağı sunarken, mükemmel temizlik sağlıyor. Geniş aileler ve kalabalık evler, Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi’nin geniş kapasitesi ve ideal programları sayesinde artık zamandan ve enerjiden tasarruf edebilir. İster dev bir kirli yığınını tek seferde yıkayın veya ister yorgan ve perde gibi büyük parçaları kolayca temizleyin. 10 kg kapasite, size yaşamdan keyif almak için daha fazla yer açıyor.

LEKE TÜRÜNE GÖRE EN DOĞRU YIKAMA

Çay ve kahve gibi içeceklerden yağa ve kana kadar en inatçı 16 lekeyi güvenilir bir şekilde çıkaran Anti Stain Plus sistemi ile giysilerinizdeki lekelerden kolay bir şekilde ve otomatik olarak kurtulun. Bosch HomeProfessional Çamaşır Makineniz, herhangi bir ön işlem yapmadan, lekeleri tamamen otomatik olarak çıkarmak için sıcaklığı, tambur hareketini ve suda bekletme süresini otomatik olarak ayarlar.

HOMECONNECT: YARININ TEKNOLOJİSİ İLE DONATILMIŞ EV ALETLERİ

Home Connect ile evinizden ne kadar uzakta olursanız olun cep telefonunuzdan Home Connect ev aletlerinizi rahatça kontrol edebilirsiniz. HomeConnet teknolojisi sayesinde çamaşır makinenizi cep telefonunuzdan çalıştırabilir ve mevcut program durumu hakkında anlık bildirimler alabilir ve diğer faydalı detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede eve geldiğinizde ev işleriyle geçireceğiniz zaman size kalır.

BOSCH HOMEPROFESSİONAL ÇAMAŞIR MAKİNESİ’NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

83,4  kg ağırlığa ve 10 kg yıkama kapasitesine sahip Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi, beyazlar/renkliler programı, hassas programı, sentetikler programı, yünlüler ve elde yıkama programı ile iddialı bir konumda yer alıyor.

BOSCH HOMEPROFESSİONAL ÇAMAŞIR MAKİNESİ KAÇ TL, EN UYGUN NEREDE SATILIYOR?

23.150,00 TL: https://www.bosch-home.com.tr/

26.850,00 TL: N11/hesaplibayi

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Şubat 2023 tarihinde saat 06.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.81 Türk Lirası, euro 20.74 Türk Lirası, altının gramı ise 1181 Türk Lirası değerindedir.

Beko CM 8101 T Çamaşır Makinesi 9 bin TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu 176 x 60 cm 16 bin TL! Özellikleri neler? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270561 EGC No Frost Buzdolabı 24.880 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi