28 / 04 / 2024

Bosch, Keo ile bahçede tek elle çalışma imkanı sağlıyor!

Bosch, Keo ile bahçede tek elle çalışma imkanı sağlıyor!

Bosch'un ergonomik ve hafif akülü bahçe testeresi Keo, kalın dalları sizin için sorun olmaktan çıkarıyor. Keonun A-Grip kanca özelliği, tek elinizle kolayca ve hiçbir efor harcamadan testereyi çalıştırmanıza imkan sağlıyor



Bosch'un ergonomik ve hafif akülü bahçe testeresi Keo, kalın dalları sizin için sorun olmaktan çıkarıyor. Keonun A-Grip kanca özelliği, tek elinizle kolayca ve hiçbir efor harcamadan testereyi çalıştırmanıza imkan sağlıyor. Entegre lityum-iyon pili ise hareket özgürlüğünüzü maksimuma çıkarıyor.

Bosch, rahat bir şekilde tek elle çalışmanızı sağlayan akülü bahçe testeresi Keoyu piyasaya sundu. Keonun özel takıp çıkarılabilir A-grip kanca özelliği sayesinde, tek elinizle testereyi çalıştırırken aynı zamanda dalı da tutabiliyorsunuz. Böylece boşta kalan elinizi, kesme işlemi esnasında kesim yüzünden sizi ileri geri sallayacak olan dalı sabit tutmak için kullanmanıza gerek kalmıyor.
Özellikle yüksek dalların budanmasında büyük kolaylık sağlayan Keo, aynı zamanda kolayca ve hiçbir efor harcamadan bitki saplarının kesiminde ve bitki kafesleriyle kazıkların boyuna kesilmesinde de kullanılabiliyor. A-Grip ile birlikte 60 mm olan maksimum kesme çapı, A grip kanca çıkarıldığında 80 mmye çıkarak, kullanıcının ağaç gövdesine daha yakın çalışmasına olanak sağlıyor.

Hafif, kullanışlı ve güçlü
A-Grip ile birlikte toplam ağırlığı 1,050 gr olan testere, küçük tutamak çemberi ve ergonomik kaplamasıyla elinize mükemmel bir biçimde oturuyor. Motor ve pil arasındaki mükemmel denge de rahat bir tutuşa katkı sağlıyor.

Dakikada 2.800 strok vuruş yapan Keonun bu özelliği sayesinde hızlı bir kesim yapabilir ve aynı zamanda işlem esnasında hızı ayarlayabilirsiniz. Halkayı çevir, bıçağı çıkar, yeni bıçak için tıklayıp yerleştir ve halkayı geri döndür şeklinde özetlenen SDS sistemle testere bıçağını kolayca değiştirilebilirsiniz.

Ahşap, ahşap ve metal esnek kesim, metal esnek kesim, plaster için özel kesim tilki kuyruğu testere bıçakları Keoya aksesuar olarak uyarken; hız ayarlayıcı düğme sayesinde çeşitli hız seçenekleriyle doğru hızın doğru malzeme için seçilmesi sağlanıyor.

Lityum iyon teknolojisine sahip bulunan 10,8 V akülü bahçe testeresinde, şarj seviye göstergesi sayesinde istenilen anda ne kadar şarj kaldığını öğrenmek mümkün. Bir dolu aküyle yaklaşık 190 dal 15 mm çapa kadar, 70 dal 30 mm çapa kadar veya 30 dal 60 mm çapa kadar kesilebiliyor. Keonun lityum iyon teknolojiye sahip olmasının bir başka avantajı ise uzun süre kullanılmasa bile içindeki şarj miktarını aynı şekilde azalma olmadan koruması... Tüm bu özelliklerinin yanı sıra üründe hafıza etkisi olmadığından akü performansında hiçbir bozulma olmadan yeniden şarj edilebiliyor.

Keo bahçe testeresi, özel testere bıçağıyla birlikte Kasım 2011den itibaren Bosch elektrikli el aletleri yetkili satıcıları ve yapı marketlerde satışa sunuldu.
Özellikler  Bosch Keo bahçe testeresi
Akü Gerilim  10,8 V
Akü Kapasitesi  1,3 Ah
Şarj Süresi  3 h
Strok Sayısı (yüksüz)  1,600 spm
Strok Sayısı (yüklü)  2,800 spm
Maks Kesme Çapı  60/80* mm (*A-Grip olmadan)
Testere Bıçağı Uzunluğu  150 mm
Ağırlık  950*/1,050 g (*A-Grip olmadan)


Geri Dön