29 / 04 / 2024

Bosch Mavi Seriye `En Yenilikçi Marka' Ödülü

Bosch Mavi Seriye `En Yenilikçi Marka' Ödülü

Elektrikli aletler alanında Avrupa'nın en seçkin ödüllerinden biri olan Plus X Ödülleri, Bosch Elektrikli El Aletlerinin profesyonel kullanıcılar için geliştirdiği Mavi Serisini 2009 yılının en yenilikçi markası seçti



Bosch'un yüksek kaliteyi yenilikçi yaklaşım ile birleştirerek profesyonellere yönelik olarak sunduğu elektrikli el aletleri mavi serisi Avrupa'da ödüllendirildi. 2008 - 2009 yılı arasında Bosch tarafından profesyonellerin kullanımına sunulan 14 ürün yüksek kalitesi, kullanım kolaylığı ve ergonomik tasarımı gözönüne alınarak ödül kazandı.

Akülü ürünlerden, kırıcı - delicilere, matkaplardan taşlama makinelerine 14 Bosch ürününün aday olduğu ödüllerde, ürünler yüksek kaliteleriyle dikkatleri çekti. Ödül töreninde, Bosch elektrikli el aletleri tarafından profesyonellere yönelik olarak sunulan mavi seri, bugüne kadar çok az şirkete verilmiş olan en yenilikçi marka özel ödülünü de almaya hak kazandı. Bosch mavi seri, ödüle ürün gamındaki tüm ürünlerde mevcut olan yüksek kalitenin yanı sıra pazardaki yenilikçilik alanındaki liderliği de değerlendirilerek layık görüldü.


Geri Dön