04 / 05 / 2024

Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze!

Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze!

Bosch GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu, yazlık sebze ve meyvelerin tazeliğini, sağlığını ve lezzetini kış boyu yaşamak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.Bosch NoFrost çekmeceli derin dondurucuyla yaz lezzetleri kışın da taptaze.



Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, yazlık sebze ve meyveleri kış için depolamak isteyenlere GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu’yu öneriyor. Bosch’un  çekmeceli derin dondurucuları, organik tüketim taraftarlarının, çocuklarını vitamini bol taze sebze ve meyveler ile sağlıklı büyütmek isteyen ailelerin, ailesinden uzakta yaşayan öğrencilerin ve dondurulmuş gıda tüketimi yüksek olan bekârların yardımcısı oluyor.



Yazın depoladıklarınızı kışın afiyetle tüketin


Bosch GSN54AW30 Derin Dondurucu, kazandırdığı zaman ve sunduğu pratik çözümlerle birlikte mevsiminde toplanmış sağlıklı, besleyici ve taze yiyecekleri, şimdiden dondurucuda depolayıp, kışın afiyet ve sağlıkla tüketme olanağı sunuyor. Dondurulmuş gıdaların vitamin ve besin değerleri pişirme sırasında kaybolmuyor, ayrıca sebze ve meyvelerin ayıklanması, yıkanması temizlenmesi gerekmediğinden yemek hazırlamak da son derece pratik hale geliyor. Dondurulmuş gıdaların tamamını tek seferde tüketmek de gerekmiyor. Her seferinde sadece ihtiyaç olan kadarı kullanılıp geri kalanı saklanabiliyor.


İhtiyacınız olan her gıda, hemen elinizin altında


Çekmeceler sayesinde, Bosch GSN54AW30 Derin Dondurucu, gıdaların düzenli bir şekilde yerleştirilmesine ve ihtiyaç duyulduğunda alınmasına imkân vermesi ile sandık tipi derin donduruculardan çok daha avantajlı. BigBox bölmesi  ve toplam yedi  şeffaf dondurucu çekmecesi ile büyük kullanım kolaylığı sunuyor. Daha uzun vadede kullanılacak et gibi ürünler alt çekmecelere, daha günlük tüketilecek dondurma gibi ürünler üstlere yerleştirilip isteğe göre ayarlanabiliyor. Böylece, ihtiyaç anında, eğer istenilen gıda dondurucunun en altında ise bütün dondurulmuş gıdaların dışarı çıkarılması gerekliliği de ortadan kalkıyor. Diğer tip derin dondurucularda olduğu gibi üst üste istiflenmediği için aradığınız her gıda, dilediğiniz her an elinizin altında oluyor.


 


NoFrost teknolojisi ile hem zamandan hem enerjiden kazandırıyor


Bosch GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu’yu, diğer donduruculardan ayıran en önemli özelliklerinden biri de NoFrost oluşu. Bu özellik sayesinde, üründe kullanım ömrü boyunca buzlanma meydana gelmiyor. Zaman ve enerji tüketen buz çözdürme işlemine gerek kalmadan yiyecekler muhafaza edilebiliyor. Sizin tek yapmanız gereken cihazı fişe takıp çalıştırmak.


 


A++ enerji sınıfı ve LED aydınlatma ile hem şık hem pratik hem ekonomik


A++ enerji sınıfı ile A sınıfındaki ürünlerden bile yüzde 40 daha tasarruflu olan Bosch GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu, doğaya ve aile bütçesine katkı sağlıyor. Ayrıca, LED aydınlatması sayesinde, sadece şık görünmekle kalmıyor, hem daha iyi aydınlatıyor hem de diğer derin dondurucu lambalarından daha az enerji tüketerek, doğayı koruyor ve tasarrufta bulunmanıza imkân veriyor. Üstelik Bosch çekmeceli derin dondurucularda kullanılan LED aydınlatma buzdolabının kullanım ömrü boyunca değişime veya tamire ihtiyaç duymuyor.



Elektrik kesintilerinde yiyecekleri bozulmadan 25 saate kadar muhafaza ediyor


24 saatte 22 kg dondurma kapasiteli  Bosch GSN54AW30 Çekmeceli Derin Dondurucu, sahip olduğu buz aküleri sayesinde elektrik kesildiğinde 25 saate kadar ürünlerin çözülmeden durmasını sağlıyor. Ayrıca aküler çıkabildiğinden pikiniğe giderken soğuk içecekler ya da serin saklanması gereken gıdalar bozulmasın diye piknik sepetinin içine bu aküler konulabiliyor. Böylece içecekler ısınmadan muhafaza edilebiliyor.


 


Geri Dön