03 / 05 / 2024

Bosch PBD 40, standartları yükseltiyor!

Bosch PBD 40, standartları yükseltiyor!

Bosch, delme hassasiyetine önem veren hafif hizmet kullanıcıları için tezgh tipi matkap PBD 40ı geliştirdi. PBD 40, iki vitesli olması ve sert maddeleri delerken seçili hızı koruyan Constant Electronic özelliğiyle dikkat çekiyor



 

Hız ve delme derinliğini gösteren dijital göstergesi, anahtarsız mengeneyle kilitleme mekanizması ve delinecek yerin tam pozisyonunu gösteren lazer imleciyle PBD 40, kesinlik ve konfor konusunda pazara yeni standartlar getiriyor

Geleneksel kemer tipinin yerini alan 710 Watt gücünde motoru sayesinde kolay kullanım ve yüksek hassasiyet gibi özelliklere sahip olan PBD 40ta, hız, uygun bir seviyede kullanıldığı zaman bütün aralıklarda sürekli olarak ayarlanabiliyor. Böylece sıkıcı kemer pozisyonlaması artık tarihe karışıyor.

PBD 40, iki vitesli olması ve sert maddeleri delerken seçili hızı koruyan Constant Electronic özelliğiyle dikkat çekiyor. Makina, sadece matkap ucunun aşağıya inmesinden ziyade bütün motor ünitesinin aşağıya inmesi prensibi ile tasarlandı. Bu özellik, daha küçük iş parçalarını işlemek için aleti alçaltmak ya da yükseltmek ihtiyacını yok ederek, sabit bir çalışma yüksekliği sağlıyor.

Maksimum operasyon uygunluğu için fonksiyonel özellikler

Esnek tezgh tipi PBD 40, mobilya ve model inşasından hafif hizmet ve restorasyon işlerine kadar geniş bir yelpazede kullanım olanağı sağlıyor. Ayarlanmış delme hızı ve derinliğini gösteren dijital gösterge, kullanıcılara delme işlemini büyük bir hassasiyetle kontrol ve görüntüleme gibi avantajlar sağlıyor.

Yumuşak tutamaklı döner hizalama kolu matkap ucu yüksekliğini ayarlarken; uç, mandreni istemeden kapma ya da açılmayı önlemek için kilitleme mekanizmasıyla birlikte yüksek kalitede anahtarsız mandren ile makinaya eklenmiştir. Elle tutulan matkaplardan farklı olarak PBD 40ın ucu, iş parçası karşısında her zaman tam ve hassas bir açıya sahiptir.

Entegre edilmiş derinlik stopu sayesinde çoklu kör delikler çok hassas ve tam olarak delinebilmektedir. Gerektiği zaman deliğin tam yeri lazerle gösterilirken, daha iyi bir çalışma yeri aydınlatması için LED ışık sistemi açılabiliyor.

Sağlam çalışma tezghı makine kullanımını optimize ederken, zemindeki V deliği, daha sonradan seri olarak serbest bırakılan mengene kullanılarak sabitlenen borular gibi yuvarlak iş parçalarının pozisyonunu sağlamlaştırmak için kullanılıyor. Kare malzeme ya da profil gibi dar iş parçalarını paralel yardımcı sayesinde yerleştirebilmek mümkün. Ayrıca, entegre edilmiş T yuvaları Bosch aksesuarları için de uygun olan mengeneleri tutabiliyor.

Ürün teslimat kapsamında paralel yardımcı ve seri serbest bırakma mengenesi de bulunuyor.

Özellikler Bosch PBD 40

Giriş gücü 710 W

Boştaki devir sayısı  (1.vites /2. vites) 200 - 850/600 - 2.500 rpm

Çelikte maksimum delme çapı 13 mm

Ahşapta maksimum delme çapı 40 mm

Maksimum darbeli delme 100 mm

Çaplar

(Uzunluk x Yükseklik x Derinlik) 350 x 650 x 330 mm

Makine ağırlığı 20 kg

 


Geri Dön