Beyaz Eşya

Bosch Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 19 Ocak 2022 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyenler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar... Haliyle artık herkes evinde bulaşık makinesi bulundurmak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata bulaşık makinesi almak istiyor

Günümüzde bir evin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan bulaşık makinesi, bulaşık yıkama konusunda insanlara büyük kolaylık sağlıyor. Haliyle artık herkes evinde bulaşık makinesi bulundurmak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata bulaşık makinesi almak istiyor.

Bosch ise piyasaya sürdüğü Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi’yle bulaşık makinesi almak isteyen insanların adeta tarifini yaptığı bulaşık makinesi olmasıyla büyük ilgi çekiyor.

Peki, Bosch Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

 

RACKMATİC: YÜKSEKLİĞİ AYARLANABİLİR 3 KATLI ÜST SEPET

Bu bulaşık makinesinde Rackmatic teknolojisi sayesinde basit bir el hareketiyle üst sepetin yüksekliğini, makine doluyken dahi üç farklı kademede ayarlayabilirsiniz. Bu sayede alt sepete büyük tabak ve tencereleri ya da üst sepete uzun kadehleri kolayca yerleştirmiş olursunuz. Bosch bulaşık makinelerinde Rackmatic sayesinde her daim, büyük tencerelere ya da uzun kadehlere yer var.

DAHA AZ SU, DAHA AZ ENERJİ, DAHA ÇOK PERFORMANS

ActiveWater teknolojisi, çevreci otomatik su tasarruf sistemiyle maksimum verimlilik sağlıyor. Hedefli su dağıtımı, gelişmiş filtre teknolojisi, hızlı ısıtma ve yüksek pompa gücü su sirkülasyonunu arttırıyor ve kusursuz sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADIĞINIZ ŞEKİLDE BULAŞIK YIKAMA

EcoSilence Drive fonksiyonlu bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyonla yüksek performanslı temizlik sağlıyor. EcoSilence Drive, sürtünme sesini en aza indiren, fırçasız, enerji tasarruflu bir motorla donatıldı ve daha yumuşak, daha sessiz bir çalışma sağlıyor. Artık temiz olduğu kadar sessiz de olan evinizin tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

10 YIL PASLANMAZLIK GARANTİSİ

Bosch, özel yüzey kaplamaları ve bulaşık makinelerinin içinde kullanılan çelikle diğer malzemeler için ilave teknolojiler geliştirerek, bütün bulaşık makinelerinin iç gövde paslanmazlık süresini 10 seneye çıkarmayı başardı. Artık tüm Bosch bulaşık makinelerinde, içten dışa doğru gerçekleşen paslanmalara karşı 10 senelik standart garanti bulunuyor.

BOSCH SERİE 2 YARI ANKASTRE BULAŞIK MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Beş programlı olan Bosch çamaşır makinesi, kendi sıcaklığıyla kurutma ve ekstra hijyen yarım yük ek fonksiyonuna, bardak koruma tekniğine, buhar koruması ve su yumuşatıcısına sahip olmasıyla ön plana çıkıyor.

BOSCH SERİE 2 YARI ANKASTRE BULAŞIK MAKİNESİ KAÇ TL?

Bosch’un resmi internet sitesinde 12.470,00 liraya satışa sunulan bulaşık makinesi, Garanti, YapıKredi, ve İş Bankası başta olmak üzere diğer kartlara da uygun taksit seçeneğine sahip.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Ocak 2023 tarihinde saat 04.57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.28 Türk Lirası, altının gramı ise 1149 Türk Lirası değerindedir.

Vestel BM 3111 3 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede satılıyor? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Beko CM 9102 B Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi