Beyaz Eşya

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 22 Ocak 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyen vatandaşlar için en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar... Haliyle herkes evinde çamaşır makinesi almak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata çamaşır makinesi almak istiyor

Günümüzde bir konutun olmazsa olmaz beyaz eşyalarından çamaşır makinesi, çamaşır yıkama konusunda insanlara büyük kolaylık sağlıyor. Haliyle herkes evinde çamaşır makinesi almak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata çamaşır makinesi almak istiyor.

Bosch ise piyasaya sürdüğü Serie 4 Çamaşır Makinesi’yle çamaşır makinesi almak isteyen vatandaşların adeta tarifini yaptığı çamaşır makinesi olmasıyla büyük ilgi çekiyor.

Peki, Bosch Serie 4 Yarı Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

 

SESSİZLİK VE UZUN ÖMÜR GARANTİLİ MOTOR

Bosch’un EcoSilence Drive özelliğine sahip Serie 4 Çamaşır Makinesi, o kadar sessiz çalışır ki bazen çalışmakta olduğunu bile unutabilirsiniz. Fırçasız, enerji tasarruflu motoru hem hiç ses çıkarmadan çalışır, hem olağanüstü uzun ömürlüdür, hem de 10 sene parça garantisi sunar.

ACTİVEWATER PLUS: OTOMATİK SU TASARRUF SİSTEMİ

Bosch çamaşır makinenizdeki ActiveWater Plus teknolojisi sayesinde gerekli su miktarı kullanılırken kusursuz sonuçlar elde edilir. Sensörleri sayesinde kumaş tipine ve çamaşır miktarına göre su tüketimini otomatik olarak ayarlar. Tam olması gerektiği kadar su kullanımıyla kusursuz çamaşır yıkama deneyimi sağlar.

DRUMCLEAN: TAMBUR TEMİZLEME HATIRLATICISI

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi’nde bulunan Tambur temizleme programı, çamaşır makinesi tamburunu temiz tutmak için ideal bir programdır. 40°C'nin altında 20 defa çalıştıktan sonra çamaşır makinesi, tambur temizleme programını çalıştırmanız için uyarı vererek hatırlatma yapar.

BOSCH SERİE 4 ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

67,7 kg ağırlığa ve 9 kg kapasiteye sahip çamaşır makinesi, gömlek/bluz programı, yorgan ilave ve narin/ipek gibi yıkama programları, çoklu su koruması, SpeedPerfect ve süper-kısa 15'/30' özelliğiyle adeta göz dolduruyor.

BOSCH SERİE 4 ÇAMAŞIR MAKİNESİ KAÇ TL?

Bosch’un resmi internet sitesinde 10.600,00 liraya satışa sunulan çamaşır makinesi, Garanti, YapıKredi, ve İş Bankası başta olmak üzere diğer kartlara da uygun taksit seçeneklerine sahip olmasıyla büyük kolaylık sağlıyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 22 Ocak 2023 tarihinde saat 06.32'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1165 Türk Lirası değerindedir.

Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi