Beyaz Eşya

Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Gümüş Inox 10.570 TL! Özellikleri neler? 7 Mart fiyat listesi

Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Gümüş Inox, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle alıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Biz de sizin için Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Gümüş Inox ile ilgili bilgileri derledik

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve daha çok kadınların ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve teknik bilgileri sürekli merak konusu oluyor. Biz de sizin için Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Gümüş Inox ile ilgili bilgileri derledik.

DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADIĞINIZ ŞEKİLDE BULAŞIK YIKAMA

EcoSilence Drive fonksiyonu bulunan bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sağlanır. EcoSilence Drive, sürtünme sesini en az seviyeye indiren, fırçasız, enerji tasarruflu bir motorla donatılmıştır ve daha yumuşak ve sessizce çalışır. Artık temiz olduğu kadar sessiz de olan konutunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

HOME CONNECT İLE GELEN KOLAYLIK

Konutunuzda kaç adet bulaşık makinesi tableti olduğunu bilmiyor musunuz; endişelenmeyin, Home Connect’la beraber gelen tablet sayacı özelliği son beş tane tablet kaldığında sizi uyarır. Böylece konutunuzda tabletiniz bitmeden yenisini almış olursunuz.

İşte detaylar...

DAHA AZ SU, DAHA AZ ENERJİ, DAHA ÇOK PERFORMANS

ActiveWater™: Çevreci otomatik su tasarruf sistemiyle en yüksek seviyede verimlilik! Hedefli su dağıtımı, gelişmiş filtre fonksiyonu, hızlı ısıtma ve yüksek pompa gücü su sirkülasyonunu artırır ve mükemmel sonuçlar ortaya çıkarır.

BOSCH SERİE 4 SOLO BULAŞIK MAKİNESİ 60 CM GÜMÜŞ INOX TEKNİK ÖZELLİKLERİ

9.5 litre su tüketimi, D enerji verimliliği ve bardak koruma tekniğine sahip Bosch bulaşık makinesinde custom program, eko, hızlı yıkama (quick wash) 45°c, quick l, yoğun programları bulunuyor.

BOSCH SERİE 4 SOLO BULAŞIK MAKİNESİ 60 CM GÜMÜŞ INOX FİYATI

Bosch’un resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre, Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Gümüş Inox 10.570,00 TL fiyatıyla satışa sunuldu.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Mart 2023 tarihinde saat 05.50'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.90 Türk Lirası, Euro 20.20 Türk Lirası, altının gramı ise 1124 Türk Lirası değerindedir.

Vestel BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 9249 TL! Özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 6113 WF Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi 7548 TL! Özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi