Beyaz Eşya

Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah 18.770 TL! Özellikleri neler? 2 Mart fiyat listesi

Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle alıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Biz de sizin için Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri derledik

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve daha çok ev hanımlarının ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve teknik bilgileri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin için Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri derledik.

DAHA KISA SÜREDE, MÜKEMMEL TEMİZLİKTE BULAŞIKLAR

Speed on Demand (Hızlandırma) Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesinde seçilen program kombinasyonuna ve etkinleştirme anına bağlı olarak, daha kısa sürede mükemmel şekilde temizlenmiş bulaşıklara ulaşmanızı sağlar. İster makine üzerindeki panelden ister Home Connect uygulaması üzerinden yıkama programı başladıktan sonra bile Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesinde Hızlandırma özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Bunun için ön paneldeki yüzde 33'e kadar kısaltma sağlayan SpeedPerfect veya yüzde 6'ya kadar kısaltma sağlayan SpeedPerfect+ düğmesine basmanız yeterli olacaktır. Home Connect uygulamasından ise tek dokunuşla etkinleştirme sağlayabilirsiniz.

İşte detaylar...

TEK DOKUNUŞLA FAVORİ AYARLARINIZI KAYDEDİN

Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesinden en iyi şekilde yararlanarak günlük işlerinizi kolaylaştırın. Favori Program opsiyonuyla en çok kullandığınız program ve opsiyonları en sevdiğiniz program olarak kaydedin. İster Home Connect uygulaması üzerinden ister makine ekranı üzerinden kaydettiğiniz programı kolay bir şekilde başlatın. Örneğin, Ekstra Kurutma seçeneğini Eko 50 ° programıyla birleştirin ve Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesini tek dokunuşla çalıştırın. Kişiselleştirilebilen ayarlarla bulaşıklarınızda mükemmel temizlik sağlayın.

BOSCH SERİE 4 SOLO BULAŞIK MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

9.5 litre su tüketimi, D enerji verimlilik ekstra hijyen ve yarım yük ilave fonksiyonlarına sahip Bosch bulaşık makinesinde çocuk kilidi, elektronik kilit paneli ve tekli su emniyeti bulunuyor.

BOSCH SERİE 4 SOLO BULAŞIK MAKİNESİ FİYATI

Bosch’un resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre, Bosch Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 18.770,00 TL fiyatıyla satışa sunuldu.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Mart 2023 tarihinde saat 05.41'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.88 Türk Lirası, Euro 20.13 Türk Lirası, altının gramı ise 1114 Türk Lirası değerindedir.

Beko BM 11041 I WF Bulaşık Makinesi 13 bin TL! Beko bulaşık makinesi özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5302 X WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 8300 TL! Özellikleri neler? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi 8239 TL! Beko bulaşık makinesi özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi