Beyaz Eşya

Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu 17 bin TL! Özellikleri neler? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu almak isteyenler en uygun ve en kaliteli derin dondurucuları araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu sırada Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar... Bu nedenle artık herkes hem kaliteli hem de uygun fiyata derin dondurucu almak istiyor

Günümüzde bir evin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan derin dondurucu, gıda ürünlerinizi güvenle saklama konusunda insanlara büyük kolaylık sağlıyor. Bu nedenle artık herkes hem kaliteli hem de uygun fiyata derin dondurucu almak istiyor.

Bosch ise piyasaya sürdüğü Serie 4 Solo Derin Dondurucu ile derin dondurucu isteyen insanların adeta tarifini yaptığı buzdolabı olmasıyla büyük ilgi çekiyor.

Peki, Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

DONDURUCU ALANINDA TAM ESNEKLİK

VarioZone teknolojisi ihtiyaca göre düzenlenebilen raflar ve çekmeceler yardımıyla dondurucu alanında büyük bir esneklik sağlıyor. Daha fazla alan oluşturmak için derin dondurucu bölmesindeki rafları kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz. Bu sayede çok katlı bir kek ya da bütün bir hindiyi kolayca muhafaza edersiniz.

ARTIK BUZ ÇÖZMEYE SON

Buzdolabındaki buzların elle çözülmesi çok sinir bozucu ve vakit alıcı olabilir. NoFrost özelliğine sahip yeni Bosch buzdolaplarımızın yardımıyla, bu görevi yapılacaklar listenizden kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz. Sıradan buzdolaplarının tersine, NoFrost buzdolabındaki hava nemi kalıcı olarak, sürekli çözülme yapılan merkezi bir soğutma ünitesinde toplanır. Ortaya çıkan yoğuşma, buzdolabının dışına yönlendirilir ve buharlaşır. Bu sayede NoFrost, buzdolabınızı yalnızca buzdan değil aynı zamanda el ile çözme ihtiyacından da korur. Bunun yerine biraz dondurmanın tadını çıkarabilirsiniz.

DAHA GENİŞ SAKLAMA ALANI

BigBox size çok geniş hacimli bir alan imkânı sunar. Böylece örneğin büyük bütün bir hindiyi ya da uzun bir kuzu kolunu saklayabilirsiniz. Üstelik BigBox bölmesinin üst çekmecesini ve aradaki cam rafı kaldırabilir ve bu sayede daha uzun yiyeceklere yer açabilirsiniz. VarioZone özelliği sayesinde dondurucu bölmesindeki tüm çekmeceler kolay bir şekilde çıkarılabilir ve bu sayede gerektiğinde daha fazla alan kazanılır. Bu alanda isterseniz üç katlı kocaman bir doğum günü pastasını bile saklayabilirsiniz. VarioZone size geniş ve esnek bir dondurucu alan imkânı sunar.

BOSCH SERİE 4 SOLO DERİN DONDURUCU TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Bosch buzdolabı 1610 mm yüksekliğe, 600 mm genişliğe ve 600 mm derinliğe sahip. 59,5 kg net ağırlık kapasitesi olan buzdolabı, 5 çekmecesi ve 200 litre derin dondurucu kapasitesiyle fark yaratıyor.

BOSCH SERİE 4 SOLO DERİN DONDURUCU NE KADAR?

Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu, Bosch’un resmi internet sitesinde 17.530,00 liraya satılıyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ocak 2023 tarihinde saat 07.27’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.81 Türk Lirası, euro 20.45 Türk Lirası, altının gramı ise 1164 Türk Lirası değerindedir.

Siemens iQ100 Alttan Donduruculu Buzdolabı 16 bin TL! Özellikleri neler? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel NF52101 451 Lt No-Frost Buzdolabı 11 bin TL! Vestel buzdolabı avantajlı fiyatıyla sizi bekliyor! 28 Ocak 2023...

Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi