Beyaz Eşya

Bosch Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi uygun fiyatlara satışta! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen bireyler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini soruşturmaya devam ediyor. İşte tam da bu esnada Bosch Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar... Bu sebeple artık bütün tüketiciler hem kaliteli hem de uygun fiyata bulaşık makinesi almak istiyor

Son yıllarda bir evin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasından olan bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı güvenle yıkama konusunda insanlara büyük kolaylık sağlıyor. Bu sebeple artık bütün tüketiciler hem kaliteli hem de uygun fiyata bulaşık makinesi almak istiyor.

Bosch ise piyasaya sürdüğü Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi ile bulaşık makinesi isteyen bireylerin adeta tarifini yaptığı bulaşık makinesi olmasıyla büyük ilgi çekiyor.

Peki, Bosch Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

SİLENCE ON DEMAND: İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA EKSTRA SESSİZ ÇALIŞMA ÖZELLİĞİ

Bazen işlerinize odaklanabilmek için evde daha fazla sessiz bir ortama ihtiyaç duyabilirsiniz. Silence on Demand (Sessiz Çalışma) fonksiyonu Home Connect uygulaması üzerinden etkinleştirilerek gerektiğinde bulaşık makinenizin sesini azaltır. Bulaşık makineniz, fonksiyon etkinleştirildiği andan itibaren yarım saate kadar çıkardığı sesi minimuma indirir. Üstelik bunu yıkama devam ederken gerçekleştirir ve aynı zamanda program duraksamaz. Sessiz çalışma özelliği ile önemli işlerinize odaklanmak için gereken ortamı kolay bir şekilde yaratabilirsiniz.

ARTIK BULAŞIK MAKİNENİZ YÜKSEK DÜZEYDE ESNEKLİK SUNUYOR

Bazen esnek olmayan yapısı nedeniyle bulaşık makinenize istediğiniz her şeyi koyamazsınız. VarioDrawer, bu problemi çözen ActiveWater™ bulaşık makinesinin de üstünde ekstra bir seviyededir. Çatal bıçak takımı ve kepçe ile çırpma teli gibi daha küçük mutfak eşyaları için ideal bir yerdir ve espresso bardaklarına dahi uyabilir. Bu, bulaşık makinenizi yerleştirirken daha fazla esneklik sağlar ve alt sepete daha fazla yer bırakmasını sağlar. Çatal bıçak sepeti, 60 cm'lik bulaşık makinelerinde 14'e kadar yer ayarı ve 45 cm'lik bulaşık makinelerinde 10 tane yer ayarına yönelik kapasite yaratmak için VarioDrawer ile değiştirilebilir. Sonuç olarak, Bosch Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’niz daha esnek ve rahat bir yükleme yapmanızı sağlar.

BOSCH SERİE 4 TAM ANKASTRE BULAŞIK MAKİNESİ’NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

9.5 litre su tüketimi, E enerji verimliliğine Bosch Serie 4 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’nde ekstra hijyen, ekstra kurutma, home connect, machine care, yarım yük gibi ek fonksiyonlar bulunuyor.

BOSCH SERİE 4 TAM ANKASTRE BULAŞIK MAKİNESİ FİYATI NE KADAR? EN UYGUN NEREDE SATILIYOR?

13.920,00 TL: https://gurbuzgrup.com/

18.799,00 TL: https://www.form.com.tr/

18.999,00 TL : N11/turkuaztrade

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Şubat 2023 tarihinde saat 05.51'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.84 Türk Lirası, euro 20.22 Türk Lirası, altının gramı ise 1125 Türk Lirası değerindedir.

Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi uygun fiyatlara satışta! 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 4 Yarı Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi 12.300 TL! Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 fiyat listesi