Beyaz Eşya

Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı 29 bin TL! Özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor. Bosch’un piyasaya sürdüğü üstten donduruculu ankastre buzdolabı; kalitesi, tasarımı ve cazip özellikleriyle evine buzdolabı alarak gıda ürünlerini güvenle saklamak isteyen tüketiciler tarafından büyük beğeni topluyor

Siz de buzdolabı almak istiyor, ancak hangi marka ve model buzdolabı alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız, Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı tam sizin aradığınız bir buzdolabı. Bosch’un piyasaya sürdüğü üstten donduruculu ankastre buzdolabı; kalitesi, tasarımı ve cazip özellikleriyle evine buzdolabı alarak gıda ürünlerini güvenle saklamak isteyen tüketiciler tarafından büyük beğeni topluyor.

 

YİYECEKLERİNİZ HEP GÖZ ÖNÜNDE OLSUN

LED Aydınlatma Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabınızda her şeyi net bir şekilde görmenizi sağlar. Dayanıklı ve enerji tasarruflu LED Aydınlatma, alttan donduruculu ankastre buzdolabınızda parlak, eşit dağılan ve gözü almayan aydınlatma sağlar. LED ile her zaman bütün yiyeceklerinizi ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

Peki, Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı ne kadar, kaç TL, özellikleri neler? İşte Bosch buzdolabına ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

DONDURUCU ALANINDA TAM ESNEKLİK

VarioZone ihtiyaca göre düzenlenebilen raflar ve çekmeceler ile dondurucu alanında harika bir esneklik sağlar. Ekstra alan oluşturmak için derin dondurucu bölmesindeki rafları kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz. Böylece çok katlı bir kek ya da bütün bir hindiyi bile kolayca koruyabilirsiniz.

ÇEKİLEBİLEN CAM RAFLAR

Çekilebilen cam raflar sayesinde artık Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabındaki her şeye rahatça ulaşabilirsiniz. Emniyetli camdan yapılan bu raflar, yiyeceklerinizi kolay bir şekilde alıp yerine koymanızı sağlar. Üstelik çekilebilen cam raflar sayesinde Bosch ankastre buzdolabınızın içini zahmetsizce temizleme imkanına sahipsiniz.

 

BOSCH SERİE 6 ALTTAN DONDURUCULU ANKASTRE BUZDOLABI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

63 litre dondurma kapasitesine sahip buzdolabı, 209 litrelik hacmiyle onlarca gıda maddesini saklamanıza imkân veriyor. Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı 54.5 cm derinliğe, 55.8 cm genişliğe ve 177 cm yüksekliğe sahip.

BOSCH SERİE 6 ALTTAN DONDURUCULU ANKASTRE BUZDOLABI KAÇ TL?

29.088,00 TL: N11/kapidakifirsat

29.778,00 TL: N11/kea-shop

32.735,00 TL: https://www.form.com.tr/

33.099,00 TL: https://www.ahtapotevaletleri.com/

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Mart 2023 tarihinde saat 06.27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.89 Türk Lirası, Euro 20.11 Türk Lirası, altının gramı ise 1126 Türk Lirası değerindedir.

Bosch Serie 2 Alttan Donduruculu Buzdolabı 17.530 TL! Özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı uygun fiyatlarla sizi bekliyor! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel NFK48001 427 Lt No-Frost Buzdolabı 11.790 TL! Vestel buzdolabı avantajlı fiyatıyla sizi bekliyor! 25 Şubat 2023..