Beyaz Eşya

Bosch Serie 6 Solo Bulaşık Makinesi 21.680 TL! Bosch Serie 6 Solo Bulaşık Makinesi özellikleri neler?24 Ocak 2023 fiyatı

Bosch Serie 6 Solo Bulaşık Makinesi, kullanışlı tasarımı ve teknolojik özellikleriyle alıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Biz de sizin için Bosch Serie 6 Solo Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri derledik

Evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan ve daha çok ev hanımlarının ihtiyaç duyduğu beyaz eşya ürünlerinden bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin için Bosch Serie 6 Solo Bulaşık Makinesi ile ilgili bilgileri derledik.

İşte detaylar...

 

MAX FLEX SEPETLER

Pek çok farklı bulaşığın makineye doğru şekilde yerleştirilmesi zor ve yorucu olabilir. Ancak Max Flex sepetleri, dengeli alt sepeti ve ayarlanabilen ayraçlarıyla çok yer kaplayan parçaların bile sepetin içine kolayca yerleştirilebilmesini sağlar. Aynı zamanda yeni tasarlanan bardak rafları, destek teli ve kaymaz şeritlerle bulaşıklarınızın kaymasını önler. Küçük mutfak eşyalarınız için ise Max Flex sepetlerini ilave alan sunan ek bir 3’üncü sepetle veya çatal bıçak çekmecesi ile tamamlayabilirsiniz. Max Flex sepetleri, tüm bulaşıklarınız için ideal yerleştirme ve esneklik sunar.

HOME CONNECT İLE GELEN KOLAYLIK

Evde kaç tane bulaşık makinesi tableti olduğunu bilmiyor musunuz; endişelenmeyin, Home Connect’le birlikte gelen tablet sayacı özelliği son 5 tane tablet kaldığında sizi uyarır. Bu sayede evdeki tabletiniz bitmeden yenisini almış olursunuz.

DAHA AZ SU, DAHA AZ ENERJİ, DAHA ÇOK PERFORMANS

ActiveWater™: Çevreci otomatik su tasarruf sistemi sayesinde maksimum verimlilik! Hedefli su dağıtımı, gelişmiş filtre teknolojisi, hızlı ısıtma ve yüksek pompa gücü su sirkülasyonunu yükseltir ve kusursuz sonuçlar elde etmenizi sağlar.

BOSCH SERİE 6 SOLO BULAŞIK MAKİNESİ’NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

9.5 litre su tüketimi, B ses seviyesi sınıfı ve bardak koruma tekniğine sahip Bosch bulaşık makinesi, Ekstra Hijyen, Extra Rinse, Home Connect ve Intensive Zone fonksiyonlarına sahip.

BOSCH SERİE 6 SOLO BULAŞIK MAKİNESİ FİYATI

Bosch’un resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre Serie 6 Solo Bulaşık Makinesi 21.680,00 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Ocak 2023 tarihinde saat 07.08’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.46 Türk Lirası, altının gramı ise 1170 Türk Lirası değerindedir.

Beko CM 10120 A Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik 274580 EDI No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik 454270 MB Çift Kapılı Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?20 Ocak 2023 fiyat listesi