Beyaz Eşya

Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen insanlar en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte tam da bu noktada, Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar... Bu yüzden artık herkes hem kaliteli hem de uygun fiyata buzdolabı almak istiyor

Günümüzde bir evin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasından buzdolabı, gıdalarınızı güvenle saklama konusunda insanlara büyük kolaylık sağlıyor. Bu yüzden artık herkes hem kaliteli hem de uygun fiyata buzdolabı almak istiyor.

Bosch ise piyasaya sürdüğü Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’yla buzdolabı isteyen insanların adeta tarifini yaptığı buzdolabı olmasıyla büyük ilgi çekiyor.

Peki, Bosch Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

XL KAPASİTELİ BUZDOLABI

Bosch XL kapasiteli buzdolapları geniş aileler ve haftalık market alışverişi yapan vatandaşlar için geniş depolama alanı sunar. Her türlü gıda ürünü ve hatta büyük tencereler için bile yeterli alana sahip buzdolapları ayrıca mutfağınıza da kusursuz şekilde uyum sağlarlar. Misafir ağırlamayı ve kalabalık sofraları seviyorsanız, XL kapasiteli Bosch buzdolapları tam size göre.

DAHA GENİŞ SAKLAMA ALANI

Bosch buzdolabındaki BigBox size çok geniş hacimli bir alan sunar. Böylece büyük bütün bir hindiyi ya da uzun bir kuzu kolunu saklayabilirsiniz. Ayrıca BigBox bölmesinin üst çekmecesini ve aradaki cam rafı kaldırabilir ve bu sayede daha uzun yiyeceklere yer açabilirsiniz. VarioZone özelliği ile dondurucu bölmesindeki tüm çekmeceler kolayca çıkarılabilir ve bu sayede gerektiğinde daha fazla alan kazanılır. Bu alanda isterseniz üç katlı kocaman bir doğum günü pastası bile saklayabilirsiniz.

YİYECEKLERİNİZ HEP GÖZ ÖNÜNDE OLSUN

LED aydınlatma Bosch buzdolabınızdaki her şeyi ayrıntılı bir şekilde görmenizi sağlar. Dayanıklı ve enerji tasarruflu LED'ler buzdolabınızda parlak, eşit dağılan ve aynı zamanda gözü almayan aydınlatma sağlıyor. LED Aydınlatma ile her zaman bütün gıda ürünlerinizi net bir şekilde görebilirsiniz.

BOSCH SERİE 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Bosch buzdolabı 186 cm yüksekliğe, 75 cm genişliğe ve 80 cm derinliğe sahip. 99,6 kg net ağırlık kapasitesi olan buzdolabı, 120 litre derin dondurucu kapasitesiyle ön plana çıkıyor.

Ayrıca, SuperCooling, VitaFresh plus ve EcoMode gibi özelliklere de sahip olan buzdolabını sahip olduğu özellikleriyle ön plana çıkıyor.

BOSCH SERİE 8 ALTTAN DONDURUCULU BUZDOLABI NE KADAR, EN UYGUN NEREDE SATILIYOR?

29.750,00 TL: https://www.gumuscudtm.com/

29.799,00 TL: https://www.simdialalim.com/

29.882,00 TL: https://www.aynigunkargo.com/

30.240,00 TL : N11/turkuaztrade

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ocak 2023 tarihinde saat 06.00’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1175 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?25 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi