Beyaz Eşya

Bosch Serie 8 Çamaşır Makinesi’nin özellikleri ve teknik bilgileri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyen tüketiciler için en uygun ve en kaliteli çamaşır makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 8 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar... Bu sebeple herkes evinde çamaşır makinesi almak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata çamaşır makinesi almak istiyor

Günümüzde bir evin olmazsa olmazlarından olan çamaşır makinesi, çamaşır yıkama konusunda insanlara büyük çok kolaylık sağlıyor. Bu sebeple herkes evinde çamaşır makinesi almak ve hem kaliteli hem de uygun fiyata çamaşır makinesi almak istiyor.

Bosch ise bu nedenle piyasaya sürdüğü Serie 8 Çamaşır Makinesi’yle çamaşır makinesi almak isteyen tüketicilerin adeta tarifini yaptığı çamaşır makinesi olmasıyla büyük ilgi çekiyor.

Peki, Bosch Serie 8 Yarı Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

LEKEYE GÖRE EN DOĞRU YIKAMA

AntiStain leke çıkarma sistemi ile, çamaşır makineniz ya da kurutmalı çamaşır makineniz dört farklı inatçı lekeyle kolay bir şekilde baş eder. Sıcaklığı, tambur hareketini ve ıslatma zamanını kendisi ayarlayarak, en inatçı dört çeşit lekeyi kolay bir şekilde ve tam otomatik olarak çıkarır. Tereyağı, yağ, çay, kozmetik ürün ve kan lekelerini çıkarmanın en kolay yolu işte bu.

TAM DOLULUKTA BİLE LEKESİZ TEMİZLİK

4D Yıkama Sistemi, temizliğe yeni bir boyut katıyor. Yüksek verimli 4D Yıkama Sistemimiz deterjan ve suyun en verimli ve etkili kullanımı için Doğrudan Su Püskürtme ve ekstra Devirli Yıkama'yı bir araya getiriyor. Neticede su ve deterjanın kumaşa yüksek oranda nüfuz etmesiyle birlikte makine tamamen doluyken de lekesiz temizlik sağlar. En kirli giysiler için daha fazla bir takviyeye ihtiyacınız olabilir. Bu kapsamda, 4D Yıkama Sisteminin Intensive Plus özelliğini seçmeniz ve yıkamayı yoğunlaştırmanız yeterlidir.

SESSİZLİK VE UZUN ÖMÜR GARANTİLİ MOTOR

Bosch’un EcoSilence Drive'ı öyle sessiz çalışır ki bazen çalışmakta olduğunu bile unutabilirsiniz. Fırçasız, enerji tasarruflu motoru hem sessiz bir şekilde çalışır, hem olağanüstü uzun ömürlüdür, hem de tam 10 sene parça garantisi sunar.

BOSCH SERİE 8 ÇAMAŞIR MAKİNESİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

65 kg hacmine ve 9 kg kapasiteye sahip çamaşır makinesi, aç/kapat, allergyplus & baby, başlat/beklet tuşu, devir sayısı seçimi, durulama gibi ilave yıkama özellikleriyle göz dolduruyor.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Şubat 2023 tarihinde saat 05.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.86 Türk Lirası, Euro 20.17 Türk Lirası, altının gramı ise 1117 Türk Lirası değerindedir.

BİM’de siyah çay 65 TL'ye, bitki çayı 22 TL'ye, bulaşık deterjanı 119 TL’ye düştü! 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Özellikleri neler 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel PUZZLE FD65101 EX MAYA 588 Lt No-Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! 19 Şubat 2023 fiyat listesi