05 / 05 / 2024

Bosch 'tan kompakt eksantrik zımpara serisini sunuyor!

Bosch 'tan kompakt eksantrik zımpara serisini sunuyor!

Bosch “Yeni Nesil Kompakt ” eksantrik zımpara serisi PEX 300 AE ve PEX 400 AE, pürüzsüz sonuçlar elde etmek için oldukça güçlü çözümler sunuyor....



Bosch “Yeni Nesil Kompakt ” eksantrik zımpara serisi PEX 300 AE ve PEX 400 AE, pürüzsüz sonuçlar elde etmek için oldukça güçlü çözümler sunuyor.

*  Kendin yapçılar için yeni PEX 300 AE ve PEX 400 AE modelleri  
*  Önceki modellerden %12 ve %25 daha küçük
*  Düşük titreşimin sağladığı kolay hkimiyet ve pürüzsüz sonuçlar
*  Toz kutusu veya elektrik süpürgesi sayesinde minimal toz seviyeleri
*  Kolay zımpara kğıdı değişimi için “kğıt asistanı ”

Bosch “Yeni Nesil Kompakt ” serisinin yeni üyeleri eksantrik zımparalar; “Universal ” (PEX 300 AE) ve “Expert ” ( PEX 400 AE) olarak gruplanmış her iki model de önceki modellere kıyasla %12 ve %25 daha küçük. Kendin yapçılar için kullanım kolaylığı sağlayan ürünler, bütün kış bakımsız kalan yazlıklarınızın bakımı için önemli bir yardımcınız olacak.

Kontrol edilmesi oldukça kolay …
Yeni modellerin kompakt olmasının yanı sıra tutma kollarının ağırlık merkezi göz önünde bulundurularak en uygun pozisyonda monte edilmiş olması kullanıcılara mükemmel bir denge ve kontrol kolaylığı sağlıyor. Bu ergonomik tasarım kullanıcının eline rahatça oturuyor ve yeni fan tasarımları ile titreşim düzeyi minimuma iniyor. Böylelikle her iki ürün de önceki modellere kıyasla kolay hkimiyet ve daha rahat bir kullanım avantajı sunuyor.

Yeni eksantrik zımparalar 270-watt ve 350-watt motor ve hız ön seçimine sahip. Bu durum özellikle boyalı yüzeylerin zımparalanmasını elverişli hale getiriyor. Düşük hız seviyesine sahip olması aşırı ısınmayı engellerken boyayı yanmaya karşı da koruyor. Eski mobilyaların, kapı çerçevelerinin ve merdivenlerin zımparalanması gibi yaygın işler ya da boyalı yüzeylerle ilgili ortalama seviye işler, zımpara kğıdı aşınmadan kolayca ve hızlıca halledilebiliyor. Ayrıca uygun aksesuarlarla birlikte cilalama için de kullanılabiliyor.

Diğer özellikleri …
Toz seviyesini azaltmak için toz kutusu,   dayanıklı, uzun ömürlü zımpara tabanı,   zımpara kğıdının zımpara tabanına kolay ve sağlam yerleştirilmesini sağlayan “kğıt asistanı ” ürünün diğer özellikleri arasında yer alıyor. Yeni eksantrik zımparalar PEX 300 AE ve PEX 400 AE modellerini, Temmuz 2011 tarihinden itibaren yapı marketlerde ve Bosch el aletleri yetkili satıcılarında bulabilirsiniz.


Geri Dön