29 / 04 / 2024

Bosch TCG4215 2000 Watt Tost Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch TCG4215 2000 Watt Tost Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Tost Makinesi gelişmiş teknolojisi ve çok yönlü pişirme fonksiyonu ile hem tost hem de yemek yapma işlemini gerçekleştiriyor.



Bosch tost makinesi 2000 Watt hızlı ısınma gücü ile üstün pişirme performansı ortaya koyar. Anında ısınan tost makinesiyle dilediğiniz tarifi en hızlı şekilde zahmetsizce hazırlayabilirsiniz.Aynı zamanda çalışma boyunca sıcaklığı en üst seviyede sabitler ve üstün performans ortaya koyar. 

 Bosch TCG4215 2000 Watt Tost Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Tost makinesi ayarlanabilir tasarımı sayesinde 3 farklı pozisyona getirerek dilediğinizi pişirebilirsiniz.  Tost hazırlamanın yanında 180 derece açılabilen cihazda; ızgara, barbekü pozisyonunda biftek,köfte ve az yağlı ızgara sebzeler, fırın poziyonunda ise her yeri eşit pişen şişler hazırlayabilirsiniz. Ayrıca tost makinesinde dilediğiniz yiyeceği de ısıtıabilirsiniz.

3 farklı pozisyonda istediğiniz tarifi hazırlamınıza imkan tanıyan ürünün ikili sıcaklık ayarı sayesinde aly ve üst tabakalar eşit ısıda olur. Açılabilen plakanın birinde et, tavuk ve ya balık hazırlarken diğer plakada ise sebzelerinizi en ideal sıcaklıkta pişirebilirsiniz.

Eğimli plakalar pişirme sırasında ortaya çıkan yağın kolaylıkla toplanmasını sağlayarak hem sağlıklı yiyecekler hazırlamanıza imkan tanır, hem de kullanıcılarına pratik bir ızgara deneyimi yaşatır. tost makinesinde bulunan harici yağ toplama haznesini pişirme esnasındaki yağı kolayca içine hapseder.

Peki Bosch Tost makinesinin diğer pişirme fonksiyonları neler? Tost makinesi ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön