28 / 04 / 2024

Bosch WGA142XSTR 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi 15 bin 870 TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch WGA142XSTR 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi 15 bin 870 TL! Teknik özellikleri neler? 

10 yıl motor garantili Bosch 1200 Devir Çamaşır Makinesi, 9 kg yıkama kapasitesiyle çeşitli lekelerin çıkarılmasını sağlıyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 



Bosch çamaşır makinesi gelişniş teknolojisi ile 4 farklı lekenin kolayca çıkarılmasına yardımcı oluyor. Bosch’un EcoSilence Drive'ı sessiz çalışma gerçekleştirir. Fırçasız, enerji tasarruflu çamaşır makinesi 10 yıl motor garantilidir. 

 Bosch WGA142XSTR 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi 15 bin 870 TL! Teknik özellikleri neler? 

Uzun ömürlü kullanım sunan cihazın sahip olduğu Allergy Plus programı bebeğinizin cildi veya alerjik ciltler için hijyen sağlar. Allergy Plus programı, yıkama sırasında sıcaklığı sabit tutar ve yıkanan kumaşların daha hijyenik bir eşkilde temizlenmesini sağlar. Bu fonksiyon sayesinde mikroplar ve toz akarları gibi yaygın alerjenler etkisiz hale gelir.

Aynı zamanda çamaşırlarınızı deterjan artıklarından arındırmak için iyice durulama etkisi gösterir ve bu ekstra hijyenik yıkama ile ciltte kaşıntı oluşması engellenir. Zamanı kısıtlı olan ve çalışan ev hanımları için SpeedPerfect özellikli çamaşır makinesi yıkama süresini %65'e kadar kısaltır. SpeedPerfect, çoğu programla, tüm yükleme miktarı ve kumaş türleriyle karma şekilde kullanabilme ortamı sunar. 

Bosch çamaşır makinesinde yer alan VarioDrum sistemi her tip çamaşırın nazik ve eşit şekilde yıkanmasını sağlar. Aynı zamanda yıkama işlemi sırasında suyu eşit dağıtarak giysilerin kırışmasını engelle.Damla şeklindeki asimetrik kanatları, çamaşırları nazikçe çevirir. En kirli giysiler bile zarar görmeden derinlemesine hızlı ve tekili bir şekilde temizlenmiş olur. 

Peki Bosch çamaşır makinesinin sahip olduğu teknik özellikelr neler? 


Geri Dön