29 / 04 / 2024

Bosch WQG24100TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 15 bin TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch WQG24100TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 15 bin TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Kurutma Makinesi, 9 kg kapasitesi ve sahip olduğu kurutma fonksiyonları sayesinde kıyafetleri istenilen derecede kurutur. Aynı zamanda cihaz, çamaşırları yüksek sıcaklıktan ve aşırı ısınmadan da korur.



Bosch çamaşır kurutma makinesi gelişmiş teknolojisi ile birlikte kullanıcının ihtiyacına göre cevap verir. 9 kg kapasitesi AutoDry teknolojisi ile istenilen kurulukta çamaşırları kurutur. Sahip olduğu ısı ve nem sesnörleri ile çamaşırlarınızı yüksek sıcaklıktan ve aşırı ısınmadan koruyarak ömrünü uzatır. 

 Bosch WQG24100TR 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 15 bin TL! Teknik özellikleri neler? 

Bosch kurutma makinesinin iç tasarımı çalışma sırasında stabilite sağlar ve titreşimin azalmasını sağlar. Geliştirilmiş yalıtım, gürültü seviyesini düzenler ve Bosch kurutma makinesinin sıkma programında dahi sessiz çalışmasına imkan sunar. Kurutma makinesinde bulunan hassas kurutma sistemi kurutma esnasında her yönden ılık havavererek çamaşırları özenle kurutur.

Bu sistem tamburdaki hafif kavisli kanatlarla çamaşırların zeminde yayılı kalmasını önler ve birbirine karıştırmaz. Böylece çamaşırlar makineden kuru, kırışıklık olmadan yumuşak bir şekilde çıkar. Zamanınız kısıtlı ise ve kıyafetlerinizi hemn kurutmak istiyorsanız Süper kısa 40′ programını kullanabilirsiniz. Bu program ile  sentetik ve hafif pamuklu çamaşırlarınızı yalnızca 40 dakika içerisinde kurutup kullanabilirsiniz. 

Aynı zamanda tüm bunlar gerçekleşirken Bosch çamaşır kurutma makinesinin sahip olduğu iç aydınlatması sayesinde karanlıkta bile kullanımı kolaylaşır. Paslanmaz çelik tambura sahip olan cihaz uzun yıllar kullanım sunuyor. Sensitive Drying özel tambur yapısı ile narin kurutma özelliği bulunan çamaşır kurutma makinesinin yüksekliği 842 mm, genişliği 598 mm, derinliği ise 613 mm olarak üretilip istenilen yere konumlandırılabiliyor. 

Peki Bosch çamaşır kurutma makinesinde bulunan kurutma programları neler? 


Geri Dön