Beyaz Eşya

Bosch’da ayın ürünü bulaşık makinesinde 1.000 TL indirim! Bosch bulaşık makinesi 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bosch ayın ürünü bulaşık makinesinde tam 1.000 TL indirimli alım fırsatını kaçırmayın. Sevilen Bosch bulaşık makinesinin güncel fiyat listesi açıklandı. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi..  Ayın ürünü kampanyasında Bosch bulaşık makinesinde 1

Bulaşık makinesi ihtiyacı olanlar, yeni ev düzecek olanlar aradıkları uygun fiyatlı bulaşık makinesi Bosch mağazalarında sizi bekliyor.  Ayın ürünü kampanyasında Bosch bulaşık makinesinde 1.000 TL indirim var. İşte bulaşık makinesinin detayları..

Bosch bulaşık makinesinde kullanılan Rackmatic teknolojisi sayesinde basit bir el hareketiyle üst sepetin yüksekliğini, makine dolu haldeyken bile 3 farklı kademede ayarlayabilirsiniz. Bu sayede alt sepete büyük tabak ve tencereleri veya üst sepete uzun kadehleri kolayca yerleştirmiş olursunuz.

Bosch mühendislerinin ActiveWater özelliği, çevreci otomatik su tasarruf sistemi ile maksimum verimlilik sağlar. Bulaşık makinesinde düşük gürültülü emisyonu özelliği ile yüksek performanslı temizlik sağlanır. Geliştirilen teknoloji, sürtünme sesini minimuma indirerek  yumuşak, daha sessiz bir çalışma sağlar.

Bosch bulaşık makinelerinin tüm iç gövde paslanmazlık süresini 10 yıla çıkardı. Artık tüm Bosch bulaşık makinelerinde, içten dışa doğru gerçekleşen paslanmalara karşı 10 yıllık standart garanti veriliyor.

Bosch bulaşık makinesinde olan Akıllı Dozaj Asistanı sistemi sayesinde her yıkamada tablet deterjanlardan maksimum verim sağlanır. Normal yıkama programlarında durulama sıcaklığını 10 dakikalığına 70°C'ye kadar yükseltir ve hijyenik sonuçlar sunar.

Peki, Bosch bulaşık makinesinin fiyatı ne kadar? Ayın ürünü Bosch bulaşık kaç TL? İşte, Bosch bulaşık makinesi 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

BOSCH BULAŞIK MAKİNESİ 30 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.bosch-home.com.tr

Editör Notu: Bu haber 30 Eylül 2022 tarihinde saat 14.45’te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 49 kuruş, euro 18 lira 16 kuruş, altının gramı ise 987 lira değerindedir. 

Smeg ürünlerinde en ucuz adresi bulduk! İşte, Smeg küçük ev aletlerinde muhteşem fiyatlar! 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Miele elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? Miele elektrikli süpürgeler kaç TL? 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

LG’nin en yeni buzdolaplarının fiyatları ne kadar? LG Buzdolabı fiyatları kaç TL? 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kumtel’den elektrikli ısıtıcılarda yüzde 59’a varan indirim fırsatı! Kumtel 30 Eylül 2022 fiyat listesi..