Genel

Bosch'tan inşaatçılara ve evini sevenlere devrim gibi ürünler!

Boschun akülü matkap serisi dynamicseries dayanıklılığıyla oldukça iddialı olan  Bosch, 2011 yılında elmas aksesuarlarında tamamen yenilenmiş ürün gamınıda  piyasaya sunuyor...

Boschun yeni dynamicseries akülü delme vidalama ürünleri GSR 14,4 V LI Professional ve GSR 18 V LI Professional rahat çalışma ve mükemmel kullanım için yeni standartlar getirdi. GSR 14,4 V LI ve GSR 18 V LI uzun akü ömrü ve hafifliği ile profesyonellerin tüm beklentilerini karşılayacak.

* Tek akü şarjıyla 500e kadar vidalama
* Yeni şanzıman ve dört kutuplu yüksek performanslı motor sayesinde oldukça güçlü



Performans harikası
Yalnızca 185 mmlik baş uzunluğu ile kendi sınıfının en kısa akülü delme/vidalama aleti olan bu seri  kompakt pil(14.4/18 Volt) dahil yalnızca 1.5/1.6 kglık ağırlığı ile oldukça hafif, yumuşak ve ince tutma sapı ile mükemmel bir kavrama sağlar.
Buna ek olarak bu aletler kompakt dizaynları ile ideal olarak dengelenmiştir. Tek bir akü şarjı ile (18 V akü) 500e kadar vidalama gerçekleştirebilme özelliği bile onun bir performans harikası olduğunun kanıtı..Yenilikçi dört- kutuplu Bosch 67 Nm güçlü torka sahip motor(3 Ahlik 18 voltluk akü) beklenenin üzerinde  bir hız ve güç ile çalışma olanağı sağlar.

Yeni iki vitesli planet şanzıman ile  bu akülü delme/vidalama aletleri ahşapta 32/35 mm, metalda ise 13 mm delme derinliğine (14,4/18 Volt) sahip. Professional yumuşak ahşapta 7 ve 8 mm çapa kadar delme yeteneğine sahip GSR 14,4/18 V-LI 13 mmlik Autolock kavrama değişikliklerinin saniyeler içinde yapılmasını sağlar. Bütün bu avantajları ile  profesyonellere  büyük kolaylık getirmesi ve önümüzdeki dönemin en tutulan ürünü olması bekleniyor. .

Hassas çalışmalarda örneğin vidalama işlemi gerçekleştirirken bütünleşik motor freni tarafından destek alır. LED ışık ise karanlık alanları aydınlatarak çalışmayı kolaylaştırırır.

Her aşama için doğru araç
Bosch profesyonel el aletlerini avantajlarına gore 3 farklı gruba ayırmıştır. Yeni akülü delme/vidalama aletleri GSR 14,4 V-LI Professional ve GSR 18 V-LI Professional dynamicseriesin parçaları. Bu seri çok uzun bir akü ömrüne sahip.
Yüksek performans kapasitesi ve kompakt dizaynın kombinasyonu bu akülü delme/vidalama aletlerini tüm profesyoneller için evrensel bir çözüm haline dönüştürüyor..

Esnek pil sistemi
Tüm Bosch 14,4 V LI ve 18 V LI akülü el aletleri Boschun 2 iki farklı akü versiyonu arasından farklı voltajlara gore seçim yapma şansını veren  esnek pil sistemini kullanabiliyor. Uzun akü ömrü için 3,0 Ahlık premium aküyü tercih ederken, daha kısa sürecek işlemleriniz için 1,3 Ahlık daha hafif ve daha az hacime sahip compact aküyü deneyimleyebilirsiniz.

Elektronik Hücre Koruma ile Bosch Premium Lityum-iyon akü
Bu serideki tüm ürünler uzun akü ömürlerini Elektronik Hücre Koruması (ECP) na borçlu. ECP aşırı yük, aşırı ısınma ve derin deşarja karşı aküyü korur. Böylece aylarca kullanmasanız bile cihaz istediğiniz an kullanıma hazır. Kullanıcı pil şarj seviye göstergesi ile ne kadar akü ömrü kaldığını da rahatlıkla görebilir.

Boschtan elmas aksesuarlara devrim.

 
Bosch, 2011 yılında elmas aksesuarlarında tamamen yenilenmiş ürün gamını piyasaya sunuyor.

Günümüz kullanıcıları elmas disklerde ve karat uçlarında yüksek çalışma hızı talep ediyor. Bu talebe göre şekillenen yeni Bosch aksesuarları da bu talebe en iyi cevabı verecek şekilde optimize edilmiş. Yüksek hız için tasarlanan bölümlemeler sayesinde yan sürtünmeler azalırken, malzemeden çıkan tozun tahliyesi de kolaylaşmakta. Bu avantajlarla birlikte uygun büyüklükte seçilmiş olan elmaslar ve bölümlemelerine kendinden bileme özelliği de birleşince, kesme hızında kullanıcıların beklentilerini karşılayan yüksek hızlara ulaşılabiliyor.

Bosch elmas disklerdeki bölümleme yüksekliğini 15 mmye kadar, karat uçlarında da 11,5 mmye kadar artırarak aksesuarların kullanım ömürlerini de ciddi bir şekilde artırdı.

Bosch yenilenen elmas programıyla, her uygulama ve makine için uygun çözüm önerebilecek şekilde ürün gamını genişletmekte. Elmas kesme diskleri 500 mmye çapı olan taş, mermer, beton, aşındırıcı malzemeler, asfalt ve benzeri değişik malzemelere uygun, ayrıca Best, Expert ve Professional gibi 3 farklı performans seviyesinde, her türlü makineye hitap edecek çeşitlilikte planlanmıştır. Karat uç programı da kuru ve ıslak olmak üzere tüm aksesuar çözümlerini sunacak şekilde tasarlandı. 

Ürün programı, uygulamada malzemeye göre bir ayırıma sahip olduğu gibi, 3 değişik performans seviyesiyle de sınıflandırılmış ve kullanıcının ihtiyacı olan doğru ürünü bulmasını kolaylaştırmış. Performans seviyeleri paket üzerinde 1, 2 veya 3 elmas sembolüyle anlaşımı kolay bir şekilde belirtiliyor. Kullanılacak malzemeye göre paket üzerinde kullanılan farklı renklerle de kolay ve anlaşılır bir sınıflandırma planlanmış. Satıcıların müşterilerine ayırmaları gereken zamanı da azaltarak, satışlarına yardımcı olacak yol gösterici bir sistem paket üzerindeki uygulamaya ilişkin küçük resimlerle de kullanıcıya bir bakışta hangi ürünün kendi ihtiyacını karşılayacağını anlatıyor. Bosch'un tüm elmas aksesuarları, kullanıcıların mümkün olan en yüksek güvenlik seviyesine sahip olacağı şekilde en yüksek kalite ve Avrupa Birliğinin EN 13236 standardına göre üretilmektedir.