06 / 05 / 2024

Bosch'tan yeni GST 140 CE/BCE dekupaj makineleri!

Bosch'tan yeni GST 140 CE/BCE dekupaj makineleri!

Boschun yeni GST 140 CE/BCE Professional dekupaj makineleri, sahip oldukları benzersiz testere bıçak modeli, çift silindir ve esnek kenetleme sistemi sayesinde testere bıçağındaki bükülme ve salınımı minimuma indiriyor



Böylelikle testere bıçağı sapmaları azalarak, kesimin en doğru şekilde yapılması sağlanıyor.

Topuzlu (CE) ve ütü saplı (BCE) olmak üzere iki değişik modele sahip olan Boschun yeni profesyonel dekupaj makineleri, önceki modellere oranla %20 daha kompakt, daha hafif ve ergonomik olmalarıyla dikkat çekiyor. Tutamak çevrelerinin daha ince olması kullanımı çok daha kolay ve rahat hale getirirken; buna yeni EPTA yöntemine göre ölçülmüş, yalnızca 6,0 m/s2lik azaltılmış titreşim de katkı sağlıyor.

Yeni makineler, 720 Wattlık motorlarıyla kendi fiyat kategorisindeki en güçlü dekupaj makineleri olma özelliğine sahip bulunuyor. Her iki model de devir ön seçimi olanağına sahip olduğundan optimal olarak işlemin yapılacağı maddeye göre ayar yapılabiliyor.

Ahşaptaki kesim derinliği 140 milimetre olan makinelerle özellikle kılavuz raylar ve Boschun aksesuar serisinden Extra Clean for Wood(Ahşap için Ekstra Temiz Kesim) testere bıçakları kullanılarak kusursuz kesimler yapmak mümkün.  Otomatik testere bıçağı takma-çıkarma özellikli SDS sistemi sayesinde bıçaklar tek tek kolaylıkla değiştirilebiliyor. Alt plakanın açısı da aletsiz olarak ayarlanabiliyor. Sıklıkla kullanılan çalışma açıları 22,5 ve 45 derecelerdeki kilitleme noktalarıyla rahatlıkla ve kesin olarak belirlenebiliyor.

Die-cast magnezyumdan yapılan alt plaka son derece dirençli olmasıyla dikkat çekerken, donanımlı plastik tabanı sayesinde çalışılan tabaka, üzerinden sürtünme olmadan geçiyor, hassas yüzeylerin zarar görmesi engelleniyor.

Toz çekimi için dönen vakum borusu, vakum hortumunun kullanılırken yarattığı zararları ortadan kaldırarak, üzerinde çalışılan işi koruyor. Ayrıca vakum borusunun kullanılırken rahatça dönebilmesi, kullanıcının makineyi kullanması esnasında hareket özgürlüğünü artırıyor.


LED ışıkları ve talaş üfleme fonksiyonu birleşerek kullanıcının kesim çizgisini rahatça görmesini sağlıyor.  Ayrıca dekupaj testere tüm Bosch şantiye tipi süpürgeleriyle de  uyum gösteriyor.   GST 140 CE/BCE profesyonel dekupaj testereler Ekim 2011den itibaren Bosch Elektrikli El Aletleri yetkili satıcılarında iki versiyon halinde satışa sunulacaktır:

- L-Boxx içerisinde içerisinde üç adet testere bıçağı, kırılmaz cihaz, toz çekme seti, makine metalleri için çelik

- Karton kutuda aynı içerik ile.

Bosch GST 140 CE/BCE Professional dekupaj makinelerinin teknik özellikleri

Özellikler GST 140 CE Professional

( GST 135 CE Professionalın yerini alıyor) GST 140 BCE Professional

(GST 135 BCE Professionalın yerini alıyor)

Tutuş dizaynı Topuz Ütü sapı

Giriş gücü 720 W 720 W

Rölantideki strok sayısı 800 3,100 rpm 500 3,100 rpm

Strok yüksekliği 26 mm 26 mm

Ahşapta kesme derinliği 140 mm 140 mm

Alüminyumda kesme derinliği 20 mm 20 mm

Alaşımsız çelikte kesme derinliği 10 mm 10 mm

Ağırlık 2.2 kg 2.3 kg


Geri Dön