06 / 05 / 2024

Bosch'tan yeni yıkama cihazları

Bosch'tan yeni yıkama cihazları

Bosch Elektrikli El Aletleri, hızlı ve derinlemesine temizlik yapan Aquatak Go, Aquatak Go Plus ve Aquatak Clic yüksek basınçlı yıkama cihazlarını kullanıcılarının beğenisine sunuyor



Bosch Elektrikli El Aletleri tarafından arabaların, mobilyaların ve teras gibi dış alanların yıkanması için tasarlanan Aquatak Go, Aquatak Go Plus ve Aquatak Clic yüksek basınçlı yıkama cihazları, kendi alanlarında çığır açıyor.

Küçük, hareketli ve yinede sınıfının en hafif ödüllü cihazları: Aquatak Go ve Aquatak Go Plus
Her ikisi de 3 kg. ağırlığa sahip olan Aquatak Go cihazları pratik bir el arabasında taşınarak her yerde kullanıcının yanında olabiliyor. Uzun bir yürüyüş yolu, parke taşlar, arabalar, bisikletler, bahçe alanları gibi büyük alanların temizliği için ideal olan Aquatak Go cihazları esnek malzemeden yapılan 2,5 metreye kadar uzayabilen basınç hortumuna sahip.

Golf topuna benzeyen kabzası ile rahat bir tutuş sağlayan Aquatak Go cihazlarda, hortum ile kabzayı birleştiren döner tertibat, cihazların kolayca çalışmalarını destekliyor. Diğer yandan makinelere entegre edilmiş pompa, örneğin bir yağmur tankından gelen temizlik suyunu bir filtre yardımıyla emebiliyor.. Böylece kullanıcı su tesisatından bağımsız olarak yürüyüş yolunu ve arabayı temizliyebiliyor.

Giriş gücü ve akış miktarı olarak birbirinden ayrışan Aquatak Go cihazlarında, Aquatak Go 1.050 Watt'lık güce ve saatte 300 litrelik akışa sahip. Aquatak Go Plus ise 1.300 Watt güç ile 320 Litrelik akışa ve kullanıcılarına etkin yıkama olanağı sağlayan rotasyon-püskürtme ucu ve aksesuarın konabileceği pratik bir cebe sahip.

Birçok yenilik Aquatak Clic'de
Aquatak Clic bilinen diğer yüksek basınç hortumlarına kıyasla daha esnek bir kullanım sağlayan yeni "Torsion-Flex" hortumu ile kullanımında büyük kolaylık sağlıyor. Otomatik "Easy Roll" sistemi ile kolayca açılıp kapanabilen Aquatak Clic saniyeler içinde kullanıma hazır hale geliyor. Bunun yanı sıra elektrik kablosunun da Easy Roll sistemi ile açılıp kapanması ve toplanabilmesi kullanıcılar rahatlık sunuyor.

Yer tasarrufu amacıyla dikey olarak depolansa da yatay konumunu koruyabilen Aquatak Clic, hortumundan çekildiğinde dahi devrilmiyor. Cihazın püskürtme tabancası, 140 Bar'lık basınçlar ve 60 derecelik sıcaklıklara bile dayanabiliyor.



Dört huzmeli püskürtme ucu
Temizlik için gereken bütün suyu kendisi emen Aquatak Clic'te yeni dört huzmeli püskürtme ucu dört farklı fonksiyona sahip: Hassas yüzeyler için yüksek basınçlı bir huzme, taş zeminler için noktasal huzme, maksimum güç gerektiren bölgeler için sabit bir noktasal huzme ve ilave durulamalar için düşük basınçlı bir huzme.

Giriş gücü, temizleme basıncı ve akış miktarı konularında farklı versiyonlar ile ayrışan Aquatak Clic`ler Aquatak Clic 125, Aquatak Clic 130, Aquatak Clic 135 ve Aquatak Clic 140 gibi 4 farklı versiyonuyla Mart 2009'da kullanıma sunuluyor.

Geri Dön