30 / 04 / 2024

Bosphorus City'den ev kazanma fırsatı!

Bosphorus City'den ev kazanma fırsatı!

İstanbul Shopping Fest'te en güzel vitrini seç, vitrin numarası, ad, soyad, cep telefonu ve adres bilgilerini 7273'e mesaj at Bosphorus City'den ev kazanma fırsatı yakala...



Bosphorus City'i havadan görmek için tıklayın

 İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlenecek Vitrin Tasarım Yarışması 'nda en güzel vitrini seçenler arasında yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi Türkiye 'nin ilk ve en büyük temalı konut projesi Bosphorus City 'den ev sahibi olacak.

Vitrin Tasarım Yarışması 'nda Taksim,  Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü ve Kadıköy gibi önemli merkezlere “İstanbul ” temalı 23 vitrin yerleştirilecek. İstanbul 'u bir sanat eserine dönüştürmeyi hedefleyen yarışmaya katılanlar firmalar, vitrinlerini markalarına ait ürünlerle tasarlayacak. Bu sayede İstanbul teması cadde ve sokaklara taşınacak.

İstanbul Shopping Fest'te en güzel vitrini seç, vitrin numarası, ad, soyad, cep telefonu ve adres bilgilerini 7273'e mesaj at Bosphorus City'den ev kazanma fırsatı yakala.

18 Mart - 26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Shopping Fest, coşku dolu etkinlikleriyle tarihin, lezzetin ve eğlencenin merkezi İstanbul 'un renklerine renk katıyor. 40 gün 40 gece alışveriş keyfinin yaşanacağı İstanbul Shopping Fest, İstanbul 'u dünyanın alışveriş, kültür ve eğlence merkezine dönüştürüyor.

İstanbul 'u renklendirecek bu vitrinleri kısa mesaj yoluyla oylayanlar arasında yapılacak çekiliş sonucu bir talihli, İstanbul 'un 2. Boğaz 'ı Bosphorus City 'den ev sahibi olacak. 15 vitrin tasarımı İstanbul 'un önemli merkezleri dışında Sinpaş GYO 'nun İstanbul 'un çeşitli noktalarına kuracağı stantlarında ve internet sitesinde de yer alacak. şžansını denemek isteyen herkes vitrin tasarımlarına buradan ulaşabilecek ve beğendiği vitrinin marka adını SMS göndererek çekilişe kolayca katılabilecek. çekiliş sonuçları 3 Mayıs 'ta Sinpaş GYO web sitesinde duyurulacak.

 

0212 444 14 40

www.bosphoruscity.com.tr


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön